S Sefkan Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2020 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi arkadaşlar fiyatına bakmaksızın en iyi virüs programı sizce hangisidir,hangisini önerirsiniz? Teşekkürler.
Başlıkta da gördüğünüz gibi arkadaşlar fiyatına bakmaksızın en iyi virüs programı sizce hangisidir,hangisini önerirsiniz? Teşekkürler.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 9 Mayıs 2020 #11 Ben malwarebytes kullandım, gayet memnun kaldım. Öneririm. Artı 0 Eksi
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 9 Mayıs 2020 #12 Sefkan dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi arkadaşlar fiyatına bakmaksızın en iyi virüs programı sizce hangisidir,hangisini önerirsiniz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Virüs programı mı? O zaman Petya Virüsü. 2 saniyede bilgisayarın yok olur Şaka yapıyorum. Symantec Endpoint Protection öneririm. Artı 0 Eksi
Sefkan dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi arkadaşlar fiyatına bakmaksızın en iyi virüs programı sizce hangisidir,hangisini önerirsiniz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Virüs programı mı? O zaman Petya Virüsü. 2 saniyede bilgisayarın yok olur Şaka yapıyorum. Symantec Endpoint Protection öneririm.
N ne diyem mahmut mu diyem Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 75 9 Mayıs 2020 #13 Bilinçli kullanım + Windows Defender yeterlidir. Boşuna para vermeyin derim. Artı 0 Eksi
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 9 Mayıs 2020 #14 Emree4 dedi: Virüs programı mı? O zaman Petya Virüsü. 2 saniyede bilgisayarın yok olur Şaka yapıyorum. Symantec Endpoint Protection öneririm. Genişletmek için tıkla... Petya direk sistemin fişini çekiyor süründüre süründüre acılar içinde öldüreceksin sistemi. Artı 0 Eksi
Emree4 dedi: Virüs programı mı? O zaman Petya Virüsü. 2 saniyede bilgisayarın yok olur Şaka yapıyorum. Symantec Endpoint Protection öneririm. Genişletmek için tıkla... Petya direk sistemin fişini çekiyor süründüre süründüre acılar içinde öldüreceksin sistemi.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 9 Mayıs 2020 #15 ne diyem mahmut mu diyem dedi: Bilinçli kullanım + Windows Defender yeterlidir. Boşuna para vermeyin derim. Genişletmek için tıkla... Bence verilebilecek en iyi cevap. Artı 0 Eksi
ne diyem mahmut mu diyem dedi: Bilinçli kullanım + Windows Defender yeterlidir. Boşuna para vermeyin derim. Genişletmek için tıkla... Bence verilebilecek en iyi cevap.
KS KS S Sefkan Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2020 #16 ne diyem mahmut mu diyem dedi: Bilinçli kullanım + Windows Defender yeterlidir. Boşuna para vermeyin derim. Genişletmek için tıkla... Bilinçli kullanım var da komşu çocuğu vakaları olursa diye. Artı 0 Eksi
ne diyem mahmut mu diyem dedi: Bilinçli kullanım + Windows Defender yeterlidir. Boşuna para vermeyin derim. Genişletmek için tıkla... Bilinçli kullanım var da komşu çocuğu vakaları olursa diye.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 9 Mayıs 2020 #17 Sefkan dedi: Bilinçli kullanım var da komşu çocuğu vakaları olursa diye. Genişletmek için tıkla... Şimdi birçok kişinin bilgisayarı var. Vakalar azaldı. Artı 0 Eksi
Sefkan dedi: Bilinçli kullanım var da komşu çocuğu vakaları olursa diye. Genişletmek için tıkla... Şimdi birçok kişinin bilgisayarı var. Vakalar azaldı.
1 124629 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 1.358 Çözümler 6 9 Mayıs 2020 #18 Windows 7 kullanırken security essentials; Windows 10 kullanırken de defender' dan şaşmadım. Bilgisayarımı henüz virüs sebebiyle formatladığımı veya yavaşladığına şahit olduğumu hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
Windows 7 kullanırken security essentials; Windows 10 kullanırken de defender' dan şaşmadım. Bilgisayarımı henüz virüs sebebiyle formatladığımı veya yavaşladığına şahit olduğumu hatırlamıyorum.
KS KS S Sefkan Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2020 #19 Börtü Böcük dedi: Kaspersky ve Malwarebytes. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'i kurdum moruq . Artı 0 Eksi
A abidik gubidik Centipat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 623 Çözümler 1 9 Mayıs 2020 #20 Sefkan dedi: Bilinçli kullanım var da komşu çocuğu vakaları olursa diye. Genişletmek için tıkla... Gözünün önünde modemi kapatın ruhu duymaz, sonra da "... abiii, bilgiseyara bi' şey oldu" Artı 0 Eksi
Sefkan dedi: Bilinçli kullanım var da komşu çocuğu vakaları olursa diye. Genişletmek için tıkla... Gözünün önünde modemi kapatın ruhu duymaz, sonra da "... abiii, bilgiseyara bi' şey oldu"