Virüs Programı

Bitdefender Total Security ya da Internet Security 2014, ya da en azından 2013 kullanabilirsiniz. Eğer biraz araştırırsanız kendi sitesinden uygun fiyata bulabilirsiniz, 08.11.2012 tarihinde 25$ dan almıştım 2013 total security, 3 bilgisayar için moneybookers ile, eğer aldığım yer ile ilgili bilgi edinmek isterseniz pm atabilirsiniz.
 
Çin malı ve pek tekin gelmedi bana.


Herşeye Çin üretimi tekin değildir demek yanlıştır. AV-TEST - The Independent IT-Security Institute: Test Reports Qihoo tarafından geliştirilmiş bir yazılımdır. 4.1 sürümünde Qihoo , Bitdefender AV motorlarını , 4.2 Çin dili olan İngilizce sürümü çıkmamış olanda ise bunlara ilave Avira motoru entegre edilmiştir, ayrıca Cloud veritabanıda mevcut. HIPS modulü ise gerçekten başarılı. Sistemi yormaz ve stabil çalışabilmektedir. Bireysel test ve incelemelere bakmanızı tavsiye ederim. Diğer ücretsiz Antivirus yazılımlarından gayet başarılı sonuçlar vermekte.

360 Internet Security 2013 4.1 - Teste Completo - YouTube

360 Internet Security - Test - YouTube
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı