Virüs Sonrası Parametre hatalı hatası

Cengizhan20

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. YouTube'da dolaşırken sağ tarafta virüs bulundu dedi. Steam dosyasında görünüyordu sorun yok dedim. Daha sonra systemde falan dedi ben gene sorun yok diyip farenin sol tuşuna bastim. Bilgisayar yeniden başladı ve artık tüm programlar bozulmuş ve parametre hatalı hatasaını alıyorum. Ailem bilmiyor onlara belli etmeden nasıl düzeltebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi yasak olabilir ama herneyse... Benim bu programları indirmek için tarayıcı lazım akar tarayıcı da parametre hatalı hatasaını veriyor. Napacagim kaldım ortada.

Oha inanmıyorum windows defneder ile tasarım PC yi düzeldi. Hemen trojan indirecğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 Pro 64 Bit kullanıyorum, bugün bilgisayarım ben bilgisayarı kapat dedikten sonra uzunca bir süre kendini kapatamadığı için kasadaki tuştan zorla kapattım. Bilgisayarı yeniden açtığımda hiçbir exe dosyasının ve kısayollarının simgesi yoktu ve hangi birini açmaya çalışsam sadece dosyanın konumu (C:\Program Files\ tarzı) ve "Parametre Hatalı" yazan bir hata almaya başladım. 1. seferde açılmayan dosyaları 2. sefer açmaya çalıştığımda bu sefer "Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir." hatasını aldım. Daha sonra sistem geri yükleme yaptım bu sefer simgeler geri geldi fakat hata hala devam ediyor. Ama ilginç bir şekilde CCleaner'ı birkaç defa açmaya çalışınca program açıldı, diğerlerinde böyle bir şey mümkün değil ama.

Kurulum medyası takıp sistemi onarın. Olmazsa temiz kurulum yapın ve bilgisayarı düğmesinden kapatmayın. Sistem bazen kapanmadığında bilin ki Windows, sistem bakımını yarıda bırakıp sistemi kapatmak istemiyor ve bakıma devam ediyordur. Bakım esnasında PC olağandışı şekilde kapanırsa mavi ekran ya da bu gibi hatalarla karşılaşırsınız.

Hata kendi kendine düzeldi ama taramaları yapacağım yine de. MalwareBytes virüs bulamadı, şuan Zoek ile taratıyorum. Diğer iki programı da deneyeceğim.

Kurulum medyası takıp sistemi onarın. Olmazsa temiz kurulum yapın ve bilgisayarı düğmesinden kapatmayın. Sistem bazen kapanmadığında bilin ki Windows, sistem bakımını yarıda bırakıp sistemi kapatmak istemiyor ve bakıma devam ediyordur. Bakım esnasında PC olağandışı şekilde kapanırsa mavi ekran ya da bu gibi hatalarla karşılaşırsınız.

Sistemin kendini kapatmadığında bakım yaptığını bilmiyordum, bu gibi durumlarda daha sabırlı olmam gerekiyor sanırım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı