Virüs tarama programı önerisi

Monky D. Luffy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yüklediğim program veya dosyaların virüslü olup olmadığını anlamak için kurabileceğim yazılım var mı?
Edit işleriyle uğraşmaktayım genelde Torrent sitelerinden videyo yüklüyorum veya dosya. Bu gibi şeylerin taramasını yapabilir miyim?

Anti virüsler, virüs tarayıcılar, çoklu motor kullanan siteler ya da analiz siteleri gibi bir sürü şey var ancak güncel, yeni yüklenmiş bir torrent dosyasında virüs varsa anlamaları zor olabilir. Her torrent dosyası virüslü değil tabii ki ancak en güvenilir antivirüs bile bir yere kadar koruyabilir.

Merhaba. Yüklediğim program veya dosyaların virüslü olup olmadığını anlamak için kurabileceğim yazılım var mı?
Edit işleriyle uğraşmaktayım genelde Torrent sitelerinden videyo yüklüyorum veya dosya. Bu gibi şeylerin taramasını yapabilir miyim?

ESET, Kaspersky, VirusTotal bunlar işinizi görür hocam.

Anti virüsler, virüs tarayıcılar, çoklu motor kullanan siteler ya da analiz siteleri gibi bir sürü şey var ancak güncel, yeni yüklenmiş bir torrent dosyasında virüs varsa anlamaları zor olabilir. Her torrent dosyası virüslü değil tabii ki ancak en güvenilir antivirüs bile bir yere kadar koruyabilir.
Çok haklısınız ama yinede bazen yakalayabiliyorlar ve bu hayat kurtarıcı oluyor.
Bu iş biraz can sıkıcı biliyorum ama kullanmak mecburiyetindeyim.
Varsa bir öneriniz yazarsanız seviinirim?

Teşekkürler. Siz bunu kullanıyor musunuz?
Düzgün bir tarama yapıyor mu?
Program sadece attığınız dosyayı tarıyor ama en iyi şekilde tarıyor. Yani şöyle örnek veriyorum rastgele bir dosya attınız bunu 40-50 arası bir antivirüsdu galiba taratıyor. Yani biri bulmazsa öbürü bulur mantığıyla tek sorunu bildiğim kadarıyla çok büyük dosyalar atamıyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı