Virüs taraması için Kaspersky kurduktan sonra mouse klavye devredışı kaldı

semih.0y

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3060 ti ryzen 5 5600
Bilgisayara yanlış bir şey indirdim ve Kaspersky antivirus yazilimini kurdu. Bilgisayari yeniden baslatmami istedi ve baslattim. Yeniden baslattigimda ise oturum acma kisminda hiçbir şey yapamiyorum. Klavye mouse BIOS'da calisiyor ama oturum acma kisminda calismiyor. Sifre yazma yerine bile giremiyorum.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    208,4 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba, sizin klavye ve fare aygıt yöneticisinden silip , devre dışı bırakma , etkinleştirme gibi adımları vardır demekki Kaspersky virüs olarak algılamış ve aygıtları silmiş başka bir klavye ve fare takın hocam

Hocam dediğiniz şey mantikli ama alakasi yok maalesef denedim olmadi trojanmiş. Bilgisayara sifirdan bir format attim duzeldi Gmail'lerim falan gitti ama yapacak bir şey yok.

Hocam dediğiniz şey mantikli ama alakasi yok maalesef denedim olmadi trojanmiş. Bilgisayara sifirdan bir format attim duzeldi Gmail'lerim falan gitti ama yapacak bir şey yok.
Geçmiş olsun hocam herşeyi tekrar yapacaksanız yinede yardım edebildiysem ne mutlu bana ne mutlu size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…