Virüs taramasından sonra bilgisayar yavaşlığı

Bu programlara artık gerek kalmıyor. Bahsettiğiniz diğer programları kullanabilir. Özellikle combofix dönemi artık bitti.

Combofix zaten Win10 ile uyumlu olmadığı için devri bittiği söylenebilir ama eski bilgisayarımda combofix ile çözüm bulabilmiştim. Win10 Defender kötü dense bile bazı virüsleri bulabiliyor.

Olabilir. Hangi antivirüsün ücretsiz versiyonunu yüklediniz?

360TS ve Avast. Sormak istediğim başka bir şey var aslında.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videodaki şeylerin aynısı yapsam temiz format atmış olur muyum? ISO dosyasını indirdim.

360TS ve Avast. Sormak istediğim başka bir şey var aslında.
Bu saydıklarınız antivirüs programları hem koruma bakımından hem de performans bakımından diğer antivirüslerden geride kalmaktadırlar. Kaspersky Free kullanabilirsiniz.
Şu videodaki şeylerin aynısı yapsam temiz format atmış olur muyum? ISO dosyasını indirdim.
Daha önceden de Cmd ile format atmak isteyen biri olmuştu. Fakat bu adımlar çok uğraştırcı olduğu için USB ile format atmanızı öneririm. Hem neden format atmak istiyorsunuz?

Bu saydıklarınız antivirüs programları hem koruma bakımından hem de performans bakımından diğer antivirüslerden geride kalmaktadırlar. Kaspersky Free kullanabilirsiniz.

Daha önceden de CMD ile format atmak isteyen biri olmuştu. Fakat bu adımlar çok uğraştırcı olduğu için USB ile format atmanızı öneririm. Hem neden format atmak istiyorsunuz?

Dediğiniz gibi Kaspersky programını indirip tarama yaptım ve virüsleri sildim. Fakat kasma hala devam ediyor Adwcleaner ile de taramıştım ve sürekli pup.optifinal.safefinder diye bir virüs çıkıyordu ne olduğu hakkında bilginiz var mı?

Daha önceden de CMD ile format atmak isteyen biri olmuştu. Fakat bu adımlar çok uğraştırcı olduğu için USB ile format atmanızı öneririm. Hem neden format atmak istiyorsunuz?

Bir de BIOS ile uğraşmak istemiyorum. Daha önce hiç girmedim, nasıl kullanılacağı hakkında bilgim yok ve çok karışık geliyor. Sanallaştırma'yı da bu yüzden açamamıştım.

Dediğiniz gibi Kaspersky programını indirip tarama yaptım ve virüsleri sildim. Fakat kasma hala devam ediyor Adwcleaner ile de taramıştım ve sürekli pup.optifinal.safefinder diye bir virüs çıkıyordu ne olduğu hakkında bilginiz var mı?
Kaspersky ile tarattığınızda bu zararlı çıkmıyorsa ve AdwCleaner ile tarttığınızda bu zararlı türü çıkıyorsa temizleyebilirsiniz. Ek olarak tam sistem taraması için Malwarebytes de kullanabilirsiniz.
Bir de BIOS ile uğraşmak istemiyorum. Daha önce hiç girmedim, nasıl kullanılacağı hakkında bilgim yok ve çok karışık geliyor. Sanallaştırma'yı da bu yüzden açamamıştım.
Boot ekranına gelip sadece hazırladığınız format USB aygıtını seçip üstüne basarak devam edeceksiniz. Bunda hiçbir zorluk yoktur. Cmd ile denemenizi önermiyorum. Herhangi bir kodu yazarken hata yapıp, sisteminizi tehlikeye atabilirsiniz. Hem Cmd ile format atmak daha zordur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı