Çözüldü Virüs temizleme sonrası sistem dosyaları nasıl düzeltilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aimhack

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarıma virüs girdi daha sonra bütün virüsü temizledim fakat bazı dosyaları bozduğu için böyle hatalar alıyorum düzelir mi diyerek scf/scannow komutu restorehealth komutu ve scanhealt komutlarını denedim scf/scannow komutunda böyle bir şey çıkıyor (fotoğraf olarak ekledim) ve Windows desteğe yazdığımdada beni bu makaleye gönderdiler fakat bunu da nasıl yapacağımı anlamadım (makale) Use the System File Checker tool to repair missing or corrupted system files - Microsoft Support

Dosya Ekleri

• image1.png
    image1.png
    9 KB · Görüntüleme: 46
  • image.png
    image.png
    7,4 KB · Görüntüleme: 39
  • resim_2023-06-24_214132795.png
    resim_2023-06-24_214132795.png
    16,6 KB · Görüntüleme: 36
Format en basit çözümü. Verilerini fırsatın varken kurtar sonrasında da baştan temiz kurulum yap.

Son düzenleme:
Hocam mesajımı tam okursanız demek istediğimi anlayacaksınız.
Attığınız linkte Windows Update çalışmıyorsa Windows kurulumu .iso dosyasını boot edip onar yaptırın diyor. Yaptınız mı? @Murat5038

Çözüm
Attığınız linkte Windows Update çalışmıyorsa Windows kurulumu. ISO dosyasını boot edip onar yaptırın diyor. Yaptınız mı? @Murat5038

Hocam sorunu çözdüm Windows destek yardımcı oldu sağ olsun yapacak varsa anlatıyorum eger siz de bendeki gibi sistem yedeklemesi kapalıysa bu linke giriyoruz (en sonda) ve create Windows 10 Media'yı indiriyoruz açınca Windows 10'u baştan kuruyor isterseniz belge ve her şeyiniz duruyor isterseniz sıfırlama gibide yapabilirsiniz zaten kurduğu için yeniden bozuk dosyalar falanda gidiyor.

Hocam sorunu çözdüm Windows destek yardımcı oldu sağ olsun yapacak varsa anlatıyorum eger siz de bendeki gibi sistem yedeklemesi kapalıysa bu linke giriyoruz (en sonda) ve create Windows 10 Media'yı indiriyoruz açınca Windows 10'u baştan kuruyor isterseniz belge ve her şeyiniz duruyor isterseniz sıfırlama gibide yapabilirsiniz zaten kurduğu için yeniden bozuk dosyalar falanda gidiyor.

Linki unutmuşmum düzenlemeyide bilmiyorum karıştırdım biraz (link)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı