Virüs testi için virüs önerisi

Hepsini biliyorum neredeyse hocam.
Zaten en bilindiklerini attım. İstersen GitHub'da bir bölüm vardı o tür şeylerin yayınlandığı oradan alabilirsin. Ama oraya girmek istemem bu yüzden link atamıyorum.

MusallaT.exe diye bir uygulama bi ara okuldaki akıllı tahtada avasta yakalanmıştı hatırladım da söylemek istedim
Evet hocam zamanında bizim okuldaki pc'lerde flaştan flaşa flaştan tahtaya geçiyordu. Çok uğraştırdı zamanında beni.

Aga tertemiz Trojan veriyorum, al güle güle kullan.

Kod:
https://www26.zippyshare.com/d/OjQPvyws/48055/FIFABASE.com%20Extreme%20Injector%20v3.rar

Tıkla indir bunu, içindeki .exe'yi aç, takır takır Trojan yiyeceksin. Afiyet olsun.

Zaten en bilindiklerini attım. İstersen GitHub'da bir bölüm vardı o tür şeylerin yayınlandığı oradan alabilirsin. Ama oraya girmek istemem bu yüzden link atamıyorum.

GitHub'daki virüsler ciddi zarar veriyor kasaya fiziksel müdahale etmek zorunda kalabilirsin BIOS'u sıfırlamak zorunda kalabilirsin.

Bide virtualbox'ta yap ne yapacaksan. Yoksa Bilgisayarınla çok uğraşırsın. Çöp olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…