Virüs yemiş olabilir miyim?

Yarst

Kilopat
Yer
Kaer Morhen
Daha fazla  
Meslek
Witcher
Arkadaşlar selam, bugün animusprojesi adlı siteden Türkçe yama yükledim kurdum falan ama galiba virüs yedim Ubisoft hesabımdan çıkılmıştı Discord hesabımdan da.
Ne yapacağım? PC de aşırı fazla CPU veya GPU kullanımı yok ama bilmiyorum virüs yemiş olabilirim. Virüs programı Kaspersky var ama o da bir şey bulmadı endişeleniyorum ne yapabilirimde yakalaybilme ihtimalim var mı virüsü? NOT: Kaspersky az önce arka plan taraması yaptı rootkit falan bulmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Görev yöneticisinden kullanıcılar kısmında sadece sen varsan bir sorun olmaz diye biliyorum
Yanlış bilgiyse ne olur raporlamayın yorumu silerim.

Görev yöneticisinden kullanıcılar kısmında sadece sen varsan bir sorun olmaz diye biliyorum.
Yanlış bilgiyse ne olur raporlamayın yorumu silerim.

Kullanıcılara nasıl bakacağım?

Yanlış bilgi
Afiyet olsun. Kaspersky bulamadıysa yoktur. Görev yöneticisinde de aşırı kullanım falan yok diyorsunuz.

Görev yöneticisinin fotoğraflarını atar mısınız?

Bir şey diyeceğim, saçma gelecek ama şimdi bu PC'de virüs varsa bu virüsü kontrol eden kişi Kaspersky'ın ayarlarını değiştirip virüslü uygulamaları buldurtmama gibi bir şey yapabilir mi?

Buradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…