Virüs yemiş olabilir miyim?

Yarst

Kilopat
Yer
Kaer Morhen
Daha fazla  
Meslek
Witcher
Arkadaşlar selam, bugün animusprojesi adlı siteden Türkçe yama yükledim kurdum falan ama galiba virüs yedim Ubisoft hesabımdan çıkılmıştı Discord hesabımdan da.
Ne yapacağım? PC de aşırı fazla CPU veya GPU kullanımı yok ama bilmiyorum virüs yemiş olabilirim. Virüs programı Kaspersky var ama o da bir şey bulmadı endişeleniyorum ne yapabilirimde yakalaybilme ihtimalim var mı virüsü? NOT: Kaspersky az önce arka plan taraması yaptı rootkit falan bulmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, bugün animusprojesi adlı siteden Türkçe yama yükledim kurdum falan ama galiba virüs yedim Ubisoft hesabımdan çıkılmıştı Discord hesabımdan da.
Ne yapacağım? PC de aşırı fazla CPU veya GPU kullanımı yok ama bilmiyorum virüs yemiş olabilirim. Virüs programı Kaspersky var ama o da bir şey bulmadı endişeleniyorum ne yapabilirimde yakalaybilme ihtimalim var mı virüsü? Not: Kaspersky az önce arka plan taraması yaptı rootkit falan bulmadı.

Görev yöneticisinden kullanıcılar kısmında sadece sen varsan bir sorun olmaz diye biliyorum
Yanlış bilgiyse ne olur raporlamayın yorumu silerim.

Yanlış bilgi
Afiyet olsun. Kaspersky bulamadıysa yoktur. Görev yöneticisinde de aşırı kullanım falan yok diyorsunuz.

Görev yöneticisinin fotoğraflarını atar mısınız?

Bir şey diyeceğim, saçma gelecek ama şimdi bu PC'de virüs varsa bu virüsü kontrol eden kişi Kaspersky'ın ayarlarını değiştirip virüslü uygulamaları buldurtmama gibi bir şey yapabilir mi?

Buradan.

Untitled.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı