Virüsler Kayıtlı Şifreleri Çalabilirler mi?

Bahsettiğim şifreler Google'da kayıtlı şifreler değil. Örneğin Valorant hesabımda oturum sürekli açık. İndirdiğim şey virüslü ise ben şifreyi yazmadan o şifreyi bulabilir/hesabı çalabilir mi? Kayıtlı olmayan ama daha önce kullanılmış kredi kartı bilgilerini çalabilir mi?

Çalabilirler, kaydetiğiniz her şey risktedir. Kredi kartlarının şifrelerini alabilirler, Valorant şifreninizi alıp size geri satabilirler.

Bahsettiğim şifreler Google'da kayıtlı şifreler değil. Örneğin Valorant hesabımda oturum sürekli açık. İndirdiğim şey virüslü ise ben şifreyi yazmadan o şifreyi bulabilir/hesabı çalabilir mi? Kayıtlı olmayan ama daha önce kullanılmış kredi kartı bilgilerini çalabilir mi?

Amacı bu bahsettiğin işler olan bir virüsse mümkün.

KeyLogger varsa klavyede bastığın her tuşu kayıt altına alır ve yazdığın her şey risk altındadır.Hele ki Chrome'da kayıtlıysa,zaten özel olarak Chrome Password'den şifre çalabilmek için yapılmış zararlılar dahi var.

Olay kayıtlı şifreler değil. Virüslü şey indikten sonra girmediğim daha önce kullandığım şifreler/kredi kartı bilgilerini çalabilirler mi? Kaydetmediğim şeyleri.

Kaydetmediğin şey çalınmaz tabii ki. Lakin kaydedip sildiğin bir şey ise çalınabilir... Çünkü dosyaları direkt sildiğin zaman kalıcı bir silme olmaz çöp kutusundan dahi silsen geri yüklenilebiliyor dosyalar, ama zannetmiyorum. Bir şey olmaz. Eğer çok paranoyaksan şifreni değiştir hocam sende kurtul bizde... :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı