Virüsler Ne İle Temizlenebilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Proglam ekle kaldır dan hepsini sildim ve kaspersky indirdim. Ben hiçbirşey yaymadan reg cleaner pro ve mt browser yine kendi kendine yüklendi. Ne yerel disklerde ne tüm programlarda ne de program ekle kaldır da isimleri kalıyor bu söylediğim programların. Ama yinede kendi kendine yükleniyorlar. Şu antivirüslere bir tarama yaptırayım, çözülmezse sorun artık formata götürürüm yarın...

Virüsler sadece HDD'de olmaz bellekte de kendine yer tutabiliyor. Virüslerin hepsi programlama diliyle yazılmıyor makine dili ile yazılmış virüslerde var. Yapay zeka diye bir şey keşfedilmişken virüslerden korkmak saçma geliyor bana. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Pc ye format attırdım her şey normale döndü ancak bu sefer karşı karşıya kaldığım başka bir durum var. NVIDIA dan gelen güncelleştirme bildirimini takip ederek son sürüme güncelledim. Yeniden başlattım ve bilgisayarın ekran boyutu renkleri her şeyi birbirine girmiş olarak buldum. Sistem geri yükleme yaparak kurtulabileceğimi düşündüm ve denetim masasına girdim bu seferde karışmış renklerden dolayı sistem geri yükleme yazısını bulamadım. Ne yapmalıyım şimdi?

Pc ye format attırdım her şey normale döndü ancak bu sefer karşı karşıya kaldığım başka bir durum var. NVIDIA dan gelen güncelleştirme bildirimini takip ederek son sürüme güncelledim. Yeniden başlattım ve bilgisayarın ekran boyutu renkleri her şeyi birbirine girmiş olarak buldum. Sistem geri yükleme yaparak kurtulabileceğimi düşündüm ve denetim masasına girdim bu seferde karışmış renklerden dolayı sistem geri yükleme yazısını bulamadım. Ne yapmalıyım şimdi?
Yeni konu açmalısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı