Virüsler overclock yapabilir mi?

Hocam bir GPU-Z bir de CPU-Z var ikisine de bakayım mı?
GPU-Z ekran kartı değerlerine bakıyor. CPU-Z işlemci değerlerine. İkisini de kontrol edeceksen bak ama bana biraz fazla suphelisiniz gibi geliyor, bu kadar suphelendiyseniz virüs taraması yapmanizi öneririm.

Hocam orda 3 seçenek var ayarlanıyora basın ve kabul edin.
O yok maalesef.
GPU-Z ekran kartı değerlerine bakıyor. CPU-Z işlemci değerlerine. İkisini de kontrol edeceksen bak ama bana biraz fazla suphelisiniz gibi geliyor, bu kadar suphelendiyseniz virüs taraması yapmanizi öneririm.
Konuda bahsetmiştim virüs önceden bulaştı ben de overclock yapmış mı acaba diye bakmak istedim. Şuan olduğunu sanmıyorum.

Değerleri atacağım şimdi anlamadığım bir şey var.

Hocam burada anlamadığım şey dahili AMD Radeon Graphics kartının MHz değerleri nasıl oluyor da GTX 1650 kartımınkinden fazla oluyor? Normal midir?

Dosya Ekleri

• degerler.png
    degerler.png
    10,1 KB · Görüntüleme: 28
O yok maalesef.

Konuda bahsetmiştim virüs önceden bulaştı ben de overclock yapmış mı acaba diye bakmak istedim. Şuan olduğunu sanmıyorum.

Hocam burada anlamadığım şey dahili AMD Radeon Graphics kartının MHz değerleri nasıl oluyor da GTX 1650 kartımınkinden fazla oluyor? Normal midir?
Hocam performansa girince 3 seçenek var yukarda.

O yok maalesef.

Resime göre overlock sayısı ile default aynı yani resim doğru ise normal değer yani kartı ilk alınca öle geliyor oc yapılmamış değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı