Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda virüs olduğundan şüphelendiğim için (oyunlarda cok drop yemekten dolayı, PC'nin yavaşlaması vs.) Format atacağım ama hem hard disk hem de SSD'im var. Windows SSD'ye kurulu ve hard diskte fotoğraflarım var. O yüzden fotoğrafların silinmesini istemiyorum. Nasıl format atmalıyım? Sadece SSD'ye format atsam virüs gider mi?
Format atmadan önce bir antivirüs ile taramanı öneririm. Eğer virüs çıkmazsa ve halen drop yiyorsan harddiskdeki fotoğrafları bir yere yedekleyip ikisine de format atmanı öneririm. Çünkü virüs iki diskde de olabilir.
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda virüs olduğundan şüphelendiğim için (oyunlarda cok drop yemekten dolayı, PC'nin yavaşlaması vs.) Format atacağım ama hem hard disk hem de SSD'im var. Windows SSD'ye kurulu ve hard diskte fotoğraflarım var. O yüzden fotoğrafların silinmesini istemiyorum. Nasıl format atmalıyım? Sadece SSD'ye format atsam virüs gider mi?
Deneyim ile sabit iki diskete de at. Zamanında haber press V9 virüsü bulaşmıştı. Kanser etti beni iki format attım bak iki sonuncu formatta tam anlamıyla silindi