Virüslü bilgisayardan Rufus ile flash bellek hazırlanır mı?

• Konuyu başlatan 485258
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.043

485258

Decipat
Merhaba. Bilgisayarım da virüs var. Windows ISO dosyasinı indirdim Rufus ile hazırlayacağım şimdi ama bilgisayarda ki virüs ISO dosyasına geçebilir mi? Biraz korktum tekrar geçer diye sormak istedim.

Bence en güvenlisi internet kafeden USB hazırlamaktır, birşey olacağını da düşünmüyorum ağır virüs değil ise.
Yok ağır değil. Ne cpu ne ram yiyor. Bende anlamadım. Virüs ama eminim. Oldversiyon.com dan bişey indirdim sonra oldu.

Kaspersky ile tam tarama yapabilirisiniz format atmaya gerek yok gibi ama içiniz rahat etmiyecekse format atabilirisiniz.

Yok ağır değil. Ne cpu ne ram yiyor. Bende anlamadım. Virüs ama eminim. Oldversiyon.com dan bişey indirdim sonra oldu.
Zaten böyle siteler çok problemli insanların bilgisayarlarındaki bilgileri çalmak için virüs atabiliyorlar. Küçük olmasına bakmayın belki de cookies'den kart bilgilerinize ulaşmış bile olabilirler. Bu virüsleri bende yazıyorum PDF içine, RAR içine, Office dosyalarının içine daha nicelerini koyup açtığınız zaman hiç güç yemiyor ve direkt bilgileri çekiyor. Öyle birşey olacağını sanmıyorum Kaspersky ve MalwareBytes'dan tarattığınız an bu virüsleri siliyor zaten.

Arkadaş güvenmiyorum demiş bence de haklı. Eğer OTG kablosu varsa telefondan yapılabiliyor ben öyle yapmıştım bir ara.
O zaman bir internet Cafe'de yazdırabilirsiniz.

Evet bunu bildiğim için hiçbir zaman bilgisayarıma hiçbir kisişel bilgimi girmedim. Çalacak bir bilgi yüklü değil şu an bilgisayarda. Tabii ağ uzerinde diğer cihazlara sızarsa bilemem

Evet bunu bildiğim için hiçbir zaman bilgisayarıma hiçbir kisişel bilgimi girmedim. Çalacak bir bilgi yüklü değil şu an bilgisayarda. Tabii ağ uzerinde diğer cihazlara sızarsa bilemem
O kadar profesyonel virüsleri yapmak için baya bir zaman ve bilgi birikimi lazım. MalwareBytes'dan tarama yapıp öyle Rufus'dan yüklerseniz problem olacağını sanmıyorum.

Eğer OTG kablosu varsa telefondan yapılabiliyor ben öyle yapmıştım bir ara.
Evet ama sadece linux yazılabiliyor.

O kadar profesyonel virüsleri yapmak için baya bir zaman ve bilgi birikimi lazım. MalwareBytes'dan tarama yapıp öyle Rufus'dan yüklerseniz problem olacağını sanmıyorum.
Bence de hocam. Cevapladığınız için teşekkür ederim. Diğer arkadaşlara da tesekkür ederim. Format atıp malwarebytes ile taratıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…