Yok ağır değil. Ne cpu ne ram yiyor. Bende anlamadım. Virüs ama eminim. Oldversiyon.com dan bişey indirdim sonra oldu.Bence en güvenlisi internet kafeden USB hazırlamaktır, birşey olacağını da düşünmüyorum ağır virüs değil ise.
Windows'u kurunca hemen Malwarebytes kurup taratma yapacağım. Bilgisayarım da ki virüs öyle aman aman bir virüs değil. Hatta virüs olduğunu fark etmem biraz zaman aldı. Ama yine de içim rahat etmedi format atmak istedim. Sizce bulaşır mı?
Hocam arkadaşınız falan yok mu hiç en azından o yapabilirse daha garanti olur.Internet kafedeki bilgisayara hiç güvenmem hocam. Full korsan oyun oynuyorlar. %99 trojen var o bilgisayarlarda.
Kaspersky ile tam tarama yapmak formattan daha uzun sürüyor hocamKaspersky ile tam tarama yapabilirisiniz format atmaya gerek yok gibi ama içiniz rahat etmiyecekse format atabilirisiniz.
Yok hocam maalesef. Yani varda bilgisayarları yok.Hocam arkadaşınız falan yok mu hiç en azından o yapabilirse daha garanti olur.
Kaspersky ile tam tarama yapmak formattan daha uzun sürüyor hocam
Yok hocam maalesef. Yani varda bilgisayarları yok.
Zaten böyle siteler çok problemli insanların bilgisayarlarındaki bilgileri çalmak için virüs atabiliyorlar. Küçük olmasına bakmayın belki de cookies'den kart bilgilerinize ulaşmış bile olabilirler. Bu virüsleri bende yazıyorum PDF içine, RAR içine, Office dosyalarının içine daha nicelerini koyup açtığınız zaman hiç güç yemiyor ve direkt bilgileri çekiyor. Öyle birşey olacağını sanmıyorum Kaspersky ve MalwareBytes'dan tarattığınız an bu virüsleri siliyor zaten.Yok ağır değil. Ne cpu ne ram yiyor. Bende anlamadım. Virüs ama eminim. Oldversiyon.com dan bişey indirdim sonra oldu.
O zaman bir internet Cafe'de yazdırabilirsiniz.
Zaten böyle siteler çok problemli insanların bilgisayarlarındaki bilgileri çalmak için virüs atabiliyorlar. Küçük olmasına bakmayın belki de Cookies'den kart bilgilerinize ulaşmış bile olabilirler. Bu virüsleri bende yazıyorum PDF içine, RAR içine, Office dosyalarının içine daha nicelerini koyup açtığınız zaman hiç güç yemiyor ve direkt bilgileri çekiyor. Öyle bir şey olacağını sanmıyorum Kaspersky ve Malwarebytes'dan tarattığınız an bu virüsleri siliyor zaten.
O kadar profesyonel virüsleri yapmak için baya bir zaman ve bilgi birikimi lazım. MalwareBytes'dan tarama yapıp öyle Rufus'dan yüklerseniz problem olacağını sanmıyorum.Evet bunu bildiğim için hiçbir zaman bilgisayarıma hiçbir kisişel bilgimi girmedim. Çalacak bir bilgi yüklü değil şu an bilgisayarda. Tabii ağ uzerinde diğer cihazlara sızarsa bilemem![]()
Evet ama sadece linux yazılabiliyor.Eğer OTG kablosu varsa telefondan yapılabiliyor ben öyle yapmıştım bir ara.
Bence de hocam. Cevapladığınız için teşekkür ederim. Diğer arkadaşlara da tesekkür ederim. Format atıp malwarebytes ile taratıcam.O kadar profesyonel virüsleri yapmak için baya bir zaman ve bilgi birikimi lazım. MalwareBytes'dan tarama yapıp öyle Rufus'dan yüklerseniz problem olacağını sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.