Virüs bilgisayarın geneline bulaştığı için ihtimal var elbette fakat bulaştığı dosyalar da önem taşıyor burda. Bu sebeple kesin birşey denilemez.Merhaba. Bilgisayarım da virüs var. Windows ISO dosyasinı indirdim Rufus ile hazırlayacağım şimdi ama bilgisayarda ki virüs ISO dosyasına geçebilir mi? Biraz korktum tekrar geçer diye sormak istedim.
Merhaba. Bilgisayarım da virüs var. Windows ISO dosyasinı indirdim Rufus ile hazırlayacağım şimdi ama bilgisayarda ki virüs ISO dosyasına geçebilir mi? Biraz korktum tekrar geçer diye sormak istedim.
Windowsu kurunca hemen malwarebytes kurup taratma yapıcam. Bilgisayarım da ki virüs öyle aman aman bi virüs değil. Hatta virüs olduğunu farketmem biraz zaman aldı. Ama yine de içim rahat etmedi format atmak istedim. Sizce bulaşır mıVirüs bilgisayarın geneline bulaştığı için ihtimal var elbette fakat bulaştığı dosyalar da önem taşıyor burda. Bu sebeple kesin birşey denilemez.
Hayır geçmez ama bu gibi durumlarda daha hızlı olabilmek için hazır bir USB bellek hazırlamalısınız.
ChatGBT gibi yazmış adam.Virüs bilgisayarın geneline bulaştığı için ihtimal var elbette fakat bulaştığı dosyalar da önem taşıyor burda. Bu sebeple kesin birşey denilemez.
İçin rahat edecekse internet kafeye gidip 5 dk da işini halledilirsin.Merhaba. Bilgisayarım da virüs var. Windows ISO dosyasinı indirdim Rufus ile hazırlayacağım şimdi ama bilgisayarda ki virüs ISO dosyasına geçebilir mi? Biraz korktum tekrar geçer diye sormak istedim.
ISO dosyasına bulaşmamışsa sorun yok elbette ama geçmeyeceğinin garantisi yok ki hocam.@mutsuxd
Bence en güvenlisi internet kafeden USB hazırlamaktır, birşey olacağını da düşünmüyorum ağır virüs değil ise.Windowsu kurunca hemen malwarebytes kurup taratma yapıcam. Bilgisayarım da ki virüs öyle aman aman bi virüs değil. Hatta virüs olduğunu farketmem biraz zaman aldı. Ama yine de içim rahat etmedi format atmak istedim. Sizce bulaşır mı
Internet kafedeki bilgisayara hiç güvenmem hocam. Full korsan oyun oynuyorlar. %99 trojen var o bilgisayarlarda.ChatGBT gibi yazmış adam.
İçin rahat edecekse internet kafeye gidip 5 dk da işini halledilirsin.
Hiç gülesim yoktu hocam eyvallah.ChatGBT gibi yazmış adam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.