Virüslü bilgisayarı formatlamada kullanılacak USB'yi virüsten korumak

Elodin

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Arkadaşım bilgisayarına virüs bulaştırmış tüm e postaları, Steam hesabı vs. patlamış. Yarın format atmaya gideceğim ancak içime kurt düştü benim sadece temiz kurulum yapmak için kullandığım flash belleğime de bu virüsün girmesini nasıl engelleyebilirim? Sistemi açmadan flash belleği takıp boot menüsünden ayarları yaparsam yine de virüs girer mi?

Trojan girmiş, Windows'a atmadan anakart menüsünde ilk olarak flaşı seçerseniz bir şey olacağını sanmıyorum.

Arkadaşlar merhaba. Arkadaşım bilgisayarına virüs bulaştırmış tüm e postaları, Steam hesabı vs. patlamış. Yarın format atmaya gideceğim ancak içime kurt düştü benim sadece temiz kurulum yapmak için kullandığım flash belleğime de bu virüsün girmesini nasıl engelleyebilirim? Sistemi açmadan flash belleği takıp boot menüsünden ayarları yaparsam yine de virüs girer mi?

Çok büyük ihtimal girmez. Ben aynı durumda 2-3 kere yaptım bir şey olmadı ayrıca virüslense bile biçimlendirirsiniz.

Flasha gerekli format dosyasını kurduysan direk boottan seçersin format ekranına atar. Hala içinde kurt varsa format attıktan sonrada flashı biçimlendirirsin.

Flasha gerekli format dosyasını kurduysan direk boottan seçersin format ekranına atar. Hala içinde kurt varsa format attıktan sonrada flashı biçimlendirirsin.
Flaşı biçimlendirmek için tekrar bilgisayarıma taktığımda virüs bulaşma ihtimali olmaz mı?Tabii eğer virüs bir şekilde girerse.

Flaşı biçimlendirmek için tekrar bilgisayarıma taktığımda virüs bulaşma ihtimali olmaz mı? Tabii eğer virüs bir şekilde girerse.

İçiniz rahat etmiyorsa Kaspersky veya Malwarebytes'la tarayın trojanlarımı bulmuşlardı benim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı