işletim sistemi nedir hocam?Özel hocam birkaç kitap exesi var içinde.
yapacak bir şey yok gibi.![]()
windows 'mu pardusmu
işletim sistemi nedir hocam?Özel hocam birkaç kitap exesi var içinde.
yapacak bir şey yok gibi.![]()
Özel hocam birkaç kitap EXE'si var içinde.
Yapacak bir şey yok gibi.![]()
antivirüs yazılımı ile taransa bilgisayar 4-5 defa her taramada yeniden başlatılsa? dosyalar kurtarılabilir?Bu işin sonunda sizin USB'niz üzerinden kendi cihazınızı başka cihazlara bulaşması çok yüksek bir ihtimal.
Antivirüs yazılımı ile taransa bilgisayar 4-5 defa her taramada yeniden başlatılsa? Dosyalar kurtarılabilir?
usb'deki tum dosyaları tarasak?Ana sistemdeki temizlensede USB'deki virüs temizlenme garantisi yok yani USB'yi tekrar taktığında her türlü yeniden bulaşabilir.
USB'deki tum dosyaları tarasak?
Hocam akıllı tahtayla ilgilenen bir birim varsa onlardan yardım isteyin. Akıllı tahtanın işletim sistemi nedir?
Yeni bir mail hesabı oluşturup o mailinize gönderin, akıllı tahtadanda o Gmail'e giriş yapabilirsiniz kendim yapıyordum.
Hocam ben masaüstü PC'den 1 trojan 4 tane adware cıkardım USB'yide takıp çıkartıyorum bir sorun olmadı.
Hocam antivirüs programının kaliteli olması lazım USB taktın mı onu bulabilmek kendin taratarak nereye kadar bulcan virüsünden milyonlarca türü var bu da önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.