Benim bilgisayarıma zamanında (Windows 7 kullanırken) virüs girmişti. Format atmadan önce D diskindeki fotoğrafları masa üstüne atıp D'yi biçimlendirip fotoğrafları tekrar D'ye attım. Sonra da Windows 7'ye format attım ardında Windows 10'a geçerken D diski hariç olarak C'ye full format attım. Acaba şuan D diskindeki dosyalarımda virüs var mıdır?
Diske virüs bulaştığından eminseniz o diskteki hiçbir dosyayı kullanmamanız gerekir. Ayrıca harici bellek içerisine aktarsanız da oraya bile virüs bulaşır. Bu yüzden tamamen sıfır kurulum yapmanız gerekirdi.
Diske virüs bulaştığından eminseniz o diskteki hiçbir dosyayı kullanmamanız gerekir. Ayrıca harici bellek içerisine aktarsanız da oraya bile virüs bulaşır. Bu yüzden tamamen sıfır kurulum yapmanız gerekirdi.
Sanırım dediğimi anlamadınız. Virüslerin hepsi C diskindeydi. Ve ben önlem amaçlı D diskini biçimlendirip fotoğraflarımı geri attım. Sorum şu, ben fotoğraflarımı attığımda hala C diskinde virüs vardı. Sonrasında Windows 7'ye format attım ardından işletim sistemi değiştirirken C diskini full temizledim. Şuan Kaspersky ve Norton ile tarattığımda herhangi bir virüs bulamıyor ama ben emin olamadım. Şuan fotoğraflarım ve videolarımda virüs var mıdır?
Tamam. Birazdan deneyeceğim 3 antivirüsüde. Sizden ricam link atar mısınız? Bu arada bunlar temiz çıkarsa fotoğraflarım ve videolarım temiz olur değil mi?