Virüslü PC ile format USB'si oluşturulur mu?

Okarun

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,%100 ihtimalle bilgisayarımda virüs var çünkü hesaplarım çalınmaya başladı bu aralar ve kendi bilgisayarım ile format USB'si hazırlasam sıkıntı olur mu?
Bir de hem Kaspersky hem de Malwarebytes yüklü Rufus ile yazıyorum
(İnternet kafeye gidin tarzı şeyler yazmayın sadece cevap istiyorum)

Yapabilirsin.

Once Kaspersky hem de Malwarebytes ile tarama yap virus bulursa sil.

Yapabilirsin.

Once Kaspersky hem de Malwarebytes ile tarama yap virus bulursa sil.

Yaptım bir şey çıkmadı ama kesin var ve şu an Rufus ile yazıyorum bir önceki sefer format attığımda virüs gitmemişti çünkü hesaplarım çalınıyordu bildiğiniz şimdi format atsam gider mi?

Gitme ihtimali var. Bazilari anakarta bulasiyor diye biliyorum. Baska bir sistem ile hazirlama ihtimalin yok mu?

Gitme ihtimali var. Bazilari anakarta bulasiyor diye biliyorum. Baska bir sistem ile hazirlama ihtimalin yok mu?

İmkanı yok ve hocam yani indirdiğim bir şeyden bulaşmış olabilir ama bir şey indirmiştim RAT'lı sonradan fark ettim ve anakarta bulaşacak kadar uğraşılma ihtimali yoktur hocam

Yaptım bir şey çıkmadı ama kesin var ve şu an Rufus ile yazıyorum bir önceki sefer format attığımda virüs gitmemişti çünkü hesaplarım çalınıyordu bildiğiniz şimdi format atsam gider mi?

Hesaplarınız çalınıyorsa işinizi riske atmayın. Arkadaşlarınızın bilgisayarı varsa temiz bir flash belleğe Rufus araçılığıyla Windows yüklemelisiniz. Windows'u kurduktan sonra hesaplarınıza iki adamlı doğrulama ekleyin.

Hesaplarınız çalınıyorsa işinizi riske atmayın. Arkadaşlarınızın bilgisayarı varsa temiz bir flash belleğe Rufus araçılığıyla Windows yüklemelisiniz. Windows'u kurduktan sonra hesaplarınıza iki adamlı doğrulama ekleyin.

Kimsem yok hocam yani direk arkadaşımın bilgisayarı yok hepsi mobil oyuncu bende telefondan ISO yazmayı denedim ancak diskler gözükmedi sadece bilgisayardan yazınca gözüküyor ve ne yapacağımı bilemiyorum sadece bu bilgisayar var

Kimsem yok hocam yani direk arkadaşımın bilgisayarı yok hepsi mobil oyuncu bende telefondan ISO yazmayı denedim ancak diskler gözükmedi sadece bilgisayardan yazınca gözüküyor ve ne yapacağımı bilemiyorum sadece bu bilgisayar var.

İnternet kafe diyeceğim de açıkçası o tarz yerlere güvenmiyorum. Risk alıp kendi bilgisayarınız ile Rufus araçılığıyla Windows yükleyin. Windows'u kurduktan sonra iki adımlı doğrulamayı unutmayın. İki adımlı doğrulmayı sizin açınızdan telefondan yapmak daha güvenli olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı