Virüslü PC'de format USB'si hazırlamak

348103

Hectopat
Şu an elimde başka bir PC yok ben bu USB'yi virüslü PC'ye taksam USB'ye atlama ihtimali var mı atlamadan nasıl format atabilirim ISO'yu indirip güvenli modda USB'ye atsam olur mu içimin rahat etmesini istiyorum.

Şu an elimde başka bir PC yok ben bu USB'yi virüslü PC'ye taksam USB'ye atlama ihtimali var mı atlamadan nasıl format atabilirim ISO'yu indirip güvenli modda USB'ye atsam olur mu içimin rahat etmesini istiyorum.

Virüslü PC'ye Kaspersky kurup taratın, virüsleri temizleyin. Daha sonra USB belleği takın ISO dosyasını yazdırın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kasperskya da çok güvemiyorum maalesef.

BitDefender Free Malwarebytes Free ESET Online scanner. Daha sayayım mı hocam.

BitDefender ile Emsisoft aynı motoru kullanıyor bir fark yok. USB'i ESET veya Kaspersky ile tarayın veya önemli bilginiz yoksa biçimlendir de yapabilirsiniz.

Adam combo breaker çıktı

Uyarı almayın diye söylüyorum cümlenin sonuna nokta koymayı unutmayın hocam.
BitDefender ile Emsisoft aynı motoru kullanıyor bir fark yok. USB'i ESET veya Kaspersky ile tarayın veya önemli bilginiz yoksa biçimlendir de yapabilirsiniz.
Yeterli gelmez ise ve çok virüs olduğunu düşünüyorsanız DOS sistem üzerinden clear veya delete komutu olacak USB'yi takın ve komutları yazın USB ismiyle beraber virüs DOS sistemde çalışmıyordur büyük ihtimalle. DOS sisteminiz yoksa yani işletim sistemi olmayan bilgisayarınız yoksa bilgisayarınıza aktif koruma yazılımı kurun çalışmaya çalışırsa virüs engelleyecektir. Zaten format atacaksınız indirmenizde problem yok diye düşünüyorum. Ve USB algılanmayacaktır büyük ihtimalle sisteminizde sadece denemek istersiniz belki diye vaktiniz bolsa (DOS için).

Hocam gülücükten sonra mı önce mi nokta koymam lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…