Şu an elimde başka bir PC yok ben bu USB'yi virüslü PC'ye taksam USB'ye atlama ihtimali var mı atlamadan nasıl format atabilirim ISO'yu indirip güvenli modda USB'ye atsam olur mu içimin rahat etmesini istiyorum.
Virüslü PC'ye Kaspersky kurup taratın, virüsleri temizleyin. Daha sonra USB belleği takın ISO dosyasını yazdırın.
Hocam kasperskya da çok güvemiyorum maalesef.
BitDefender ile Emsisoft aynı motoru kullanıyor bir fark yok. USB'i ESET veya Kaspersky ile tarayın veya önemli bilginiz yoksa biçimlendir de yapabilirsiniz.BitDefender Free Malwarebytes Free ESET Online scanner. Daha sayayım mı hocam.
![]()
Windows için Ücretsiz Antivirüs - Bitdefender Türkiye
Windows için Tamamen Ücretsiz Antivirüs, online tehditlere karşı temel koruma sağlar. Kurulumu hızlı ve kullanımı basit tek ücretsiz antivirüs.bitdefender.com.tr
![]()
Free Antivirus 2025 | Download Free Antivirus & Virus Scan | 100% Free & Easy Install
Download free antivirus: easy install for all devices. Remove unwanted malware like viruses, ransomware, spyware & more.www.malwarebytes.com
![]()
Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti | ESET
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.www.eset.com
![]()
Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.www.emsisoft.com
Ücretsiz Virüs Temizleme Aracı – Online Virüs Taraması | Kaspersky
Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin.www.kaspersky.com
![]()
HouseCall – Free Online Security Scan
Detect and fix viruses, worms, spyware, and other malicious threats for free.www.trendmicro.com
BitDefender Free Malwarebytes Free ESET Online scanner. Daha sayayım mı hocam.
![]()
Windows için Ücretsiz Antivirüs - Bitdefender Türkiye
Windows için Tamamen Ücretsiz Antivirüs, online tehditlere karşı temel koruma sağlar. Kurulumu hızlı ve kullanımı basit tek ücretsiz antivirüs.bitdefender.com.tr
![]()
Free Antivirus 2025 | Download Free Antivirus & Virus Scan | 100% Free & Easy Install
Download free antivirus: easy install for all devices. Remove unwanted malware like viruses, ransomware, spyware & more.www.malwarebytes.com
![]()
Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti | ESET
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.www.eset.com
![]()
Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.www.emsisoft.com
Ücretsiz Virüs Temizleme Aracı – Online Virüs Taraması | Kaspersky
Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin.www.kaspersky.com
![]()
HouseCall – Free Online Security Scan
Detect and fix viruses, worms, spyware, and other malicious threats for free.www.trendmicro.com
Her daim abiAdam combo breaker çıktı
Uyarı almayın diye söylüyorum cümlenin sonuna nokta koymayı unutmayın hocam.Her daim abi![]()
Yeterli gelmez ise ve çok virüs olduğunu düşünüyorsanız DOS sistem üzerinden clear veya delete komutu olacak USB'yi takın ve komutları yazın USB ismiyle beraber virüs DOS sistemde çalışmıyordur büyük ihtimalle. DOS sisteminiz yoksa yani işletim sistemi olmayan bilgisayarınız yoksa bilgisayarınıza aktif koruma yazılımı kurun çalışmaya çalışırsa virüs engelleyecektir. Zaten format atacaksınız indirmenizde problem yok diye düşünüyorum. Ve USB algılanmayacaktır büyük ihtimalle sisteminizde sadece denemek istersiniz belki diye vaktiniz bolsa (DOS için).BitDefender ile Emsisoft aynı motoru kullanıyor bir fark yok. USB'i ESET veya Kaspersky ile tarayın veya önemli bilginiz yoksa biçimlendir de yapabilirsiniz.
Hocam gülücükten sonra mı önce mi nokta koymam lazım?Uyarı almayın diye söylüyorum cümlenin sonuna nokta koymayı unutmayın hocam.
Yeterli gelmez ise ve çok virüs olduğunu düşünüyorsanız DOS sistem üzerinden clear veya delete komutu olacak USB'yi takın ve komutları yazın USB ismiyle beraber virüs DOS sistemde çalışmıyordur büyük ihtimalle. DOS sisteminiz yoksa yani işletim sistemi olmayan bilgisayarınız yoksa bilgisayarınıza aktif koruma yazılımı kurun çalışmaya çalışırsa virüs engelleyecektir. Zaten format atacaksınız indirmenizde problem yok diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.