Z ziya ama laz değil Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, az önce bilgisayara trojan bulaştırdım. Ben direkt Windows üzerinden sıfırladım sıfırlama işlemi bittikten sonra bir de üstüne format atsam herhangi bir zarar olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022
Merhaba arkadaşlar, az önce bilgisayara trojan bulaştırdım. Ben direkt Windows üzerinden sıfırladım sıfırlama işlemi bittikten sonra bir de üstüne format atsam herhangi bir zarar olur mu?
KS KS Z ziya ama laz değil Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #11 262364 dedi: Size kalmış çok bir şey değişmez bekleyip beklememeniz arasında. Genişletmek için tıkla... Sıfırlamayı durdurmak için PC güç tuşundan kapamam gerekiyor bir sıkıntı olur mu sonra direk BIOS'tan format. Artı 0 Eksi
262364 dedi: Size kalmış çok bir şey değişmez bekleyip beklememeniz arasında. Genişletmek için tıkla... Sıfırlamayı durdurmak için PC güç tuşundan kapamam gerekiyor bir sıkıntı olur mu sonra direk BIOS'tan format.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 9 Haziran 2022 #12 ziya ama laz değil dedi: Sıfırlamayı durdurmak için PC güç tuşundan kapamam gerekiyor bir sıkıntı olur mu sonra direk BIOS'tan format. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama yarıda kesildiği için sistem dosyaları zarar görebilir ancak format için hazır USB varsa dediğiniz gibi yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
ziya ama laz değil dedi: Sıfırlamayı durdurmak için PC güç tuşundan kapamam gerekiyor bir sıkıntı olur mu sonra direk BIOS'tan format. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama yarıda kesildiği için sistem dosyaları zarar görebilir ancak format için hazır USB varsa dediğiniz gibi yapabilirsiniz.
KS KS Z ziya ama laz değil Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #13 262364 dedi: Sıfırlama yarıda kesildiği için sistem dosyaları zarar görebilir ancak format için hazır USB varsa dediğiniz gibi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinde nasıl başlatılan formatı. Dosya Ekleri 20220609_004442.jpg 136 KB · Görüntüleme: 29 Artı 0 Eksi
262364 dedi: Sıfırlama yarıda kesildiği için sistem dosyaları zarar görebilir ancak format için hazır USB varsa dediğiniz gibi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinde nasıl başlatılan formatı.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 9 Haziran 2022 #14 ziya ama laz değil dedi: BIOS üzerinde nasıl başlatılan formatı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılırken Boot Menüye girip USB belleğinizi bootlamanız gerek. Artı 0 Eksi
ziya ama laz değil dedi: BIOS üzerinde nasıl başlatılan formatı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılırken Boot Menüye girip USB belleğinizi bootlamanız gerek.
KS KS Z ziya ama laz değil Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #15 262364 dedi: Bilgisayar açılırken boot menüye girip USB belleğinizi bootlamanız gerek. Genişletmek için tıkla... Peki bunu nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri 20220609_010816.jpg 202,2 KB · Görüntüleme: 18 Artı 0 Eksi
262364 dedi: Bilgisayar açılırken boot menüye girip USB belleğinizi bootlamanız gerek. Genişletmek için tıkla... Peki bunu nasıl düzeltebilirim?