Virüslü Türkçe yama

Böyle yama falan indiriyorsanız sisteminizde en azından Kaspersky Free bulundurun.
Eğer Antivirüse para verebilecek bütçeniz varsa Kaspersky Internet Security tavsiyem. Kendim kullanıyorum koruma konusunda memnunum.

Çok tesekkurler içim rahatladı simdi gorusmek üzere

Böyle yama falan indiriyorsanız sisteminizde en azından Kaspersky Free bulundurun.
Eğer antivirüse para verebilecek bütçeniz varsa Kaspersky ınternet Security tavsiyem. Kendim kullanıyorum koruma konusunda memnunum.

Tamamdır önerileriniz için çok teşekkur ederim görüşmek üzere

Peki Kaspersky internetten buldugum kod girsem sorun olur mu yoksa direkt cracli mi oluyor?

Eğer antivirüse para verebilecek bütçeniz varsa Kaspersky ınternet Security tavsiyem. Kendim kullanıyorum koruma konusunda memnunum.

Peki Kaspersky internetten buldugum kod girsem sorun olur mu yoksa direkt cracli mi oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş, adamın indirdiği yamanın içerisinde bulunan virüs bitcoin.miner imiş yani arkadaşımız bm indirmemiş indirdigi yamanın içerisinde öyle bir virüs bulunmuş.

Arkadaş, adamın indirdiği yamanın içerisinde bulunan virüs Bitcoin. Miner imiş yani arkadaşımız BM indirmemiş indirdigi yamanın içerisinde öyle bir virüs bulunmuş.

Bro baktim zelmaneye Malwarebytes ter temiz gorev yoneticisinde de islemci kullanimi hızı falan iyi degisik programda goremedim. Sizce gitmiş midir tamamen?

peki kaspersky internetten buldugum kod girsem sorun olur mu yoksa direkt cracli mi oluyor?
Hocam o kodları yüzlerce kişi aynı anda kullanıyor önermem. Yasal yollarla elde edilmiş kodlar değiller.
Tavsiyem internette 30Tl ye falan satılıyor onlardan almanız ya da Kaspersky Free kullanın. Zaten veritabanı bakımından aynılar tarama da fark yok.

Ne gerek var? Free olanı kurun para yoksa.

Peki çok sağ olun

Peki çok sağ olun

İçinizin rahat etmesi için format atabilirsiniz. Bunun dışında zararlı yazılımın sisteminizden tamamen kaldıran başka bir yöntem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…