Böyle yama falan indiriyorsanız sisteminizde en azından Kaspersky Free bulundurun.
Eğer Antivirüse para verebilecek bütçeniz varsa Kaspersky Internet Security tavsiyem. Kendim kullanıyorum koruma konusunda memnunum.
Böyle yama falan indiriyorsanız sisteminizde en azından Kaspersky Free bulundurun.
Eğer antivirüse para verebilecek bütçeniz varsa Kaspersky ınternet Security tavsiyem. Kendim kullanıyorum koruma konusunda memnunum.
Eğer antivirüse para verebilecek bütçeniz varsa Kaspersky ınternet Security tavsiyem. Kendim kullanıyorum koruma konusunda memnunum.
Arkadaş, adamın indirdiği yamanın içerisinde bulunan virüs bitcoin.miner imiş yani arkadaşımız bm indirmemiş indirdigi yamanın içerisinde öyle bir virüs bulunmuş.
Arkadaş, adamın indirdiği yamanın içerisinde bulunan virüs Bitcoin. Miner imiş yani arkadaşımız BM indirmemiş indirdigi yamanın içerisinde öyle bir virüs bulunmuş.
Bro baktim zelmaneye Malwarebytes ter temiz gorev yoneticisinde de islemci kullanimi hızı falan iyi degisik programda goremedim. Sizce gitmiş midir tamamen?
Hocam o kodları yüzlerce kişi aynı anda kullanıyor önermem. Yasal yollarla elde edilmiş kodlar değiller.
Tavsiyem internette 30Tl ye falan satılıyor onlardan almanız ya da Kaspersky Free kullanın. Zaten veritabanı bakımından aynılar tarama da fark yok.
Hocam o kodları yüzlerce kişi aynı anda kullanıyor önermem. Yasal yollarla elde edilmiş kodlar değiller.
Tavsiyem internette 30TL'ye falan satılıyor onlardan almanız ya da Kaspersky Free kullanın. Zaten veritabanı bakımından aynılar tarama da fark yok.
Selam ben Türkçe yama indirmistim, arastirdim Bitcoin. Miner virusluymusç hemen sildim sonra malwarebytnes falan kullandım. Şu an hic birsey gozukmuyor tertemiz. Gorev yontecisine baktim, oradan da CPU kullanimi hizi falan gayet iyi. Oyunlar da hic bir sıkıntı yok, performans kaybı vs. içimde suphe var gibi, sizce tamamen kalkmis midir?