Steam'den 3'lü var ama almak istemiyorum. Crack indireceğim ama virüssüz yer bulamadım. Kaspersky indirdiklerimde virüs algılıyor.
Virüssüz GTA SA linkini atabilir misiniz?
Not: Technopat Sosyal kurallarına tam olarak aykırı değil yani merak etmeyin.
Grand Theft Auto: San Andreas PCFalse positiveThere is a folder called HOODLUM inside the ISO that contains the game's crack. Most likely your antivirus will...
archive.org
CD/DVD hatası verecek, bunları oyunun içine atın sorun çözülür ve oynamaya başlarsınız.
Korsan içeriklere link vermeyin, istemeyin, orijinal kullananlara hakaret etmeyin. Korsan oyunlara teknik destek vermek bazı istisnai durumlar hariç yasaktır. Bu istisnalar:
Grand Theft Auto: San Andreas PCFalse positiveThere is a folder called HOODLUM inside the ISO that contains the game's crack. Most likely your antivirus will...
archive.org
CD/DVD hatası verecek, bunları oyunun içine atın sorun çözülür ve oynamaya başlarsınız.
Torrent oyunla mavi ekranla hiçbir alakası yok, arkadaşın kast ettiği Torrent olarak oyun dosyaları adı altında virüs atılıp senin benim gibi insanların bunu yapabileceği. Nasıl indirileceği konusuna gelirsek eski arşiv edilmiş biçimde tutulan linkler daha güvenilirdir diye düşünüyorum çünkü yıllar öncesinden kaydedilmiş dosyalar oluyor genellikle. Yukarıda zaten paylaşılmış tekrar link atmama gerek yok.
archive.org
Korsan içeriklere link vermeyin, istemeyin, orijinal kullananlara hakaret etmeyin. Korsan oyunlara teknik destek vermek bazı istisnai durumlar hariç yasaktır. Bu istisnalar: