Virüssüz GTA SA nasıl indirilir?

Hötmök

Femtopat
Daha fazla  
Steam'den 3'lü var ama almak istemiyorum. Crack indireceğim ama virüssüz yer bulamadım. Kaspersky indirdiklerimde virüs algılıyor.
Virüssüz GTA SA linkini atabilir misiniz?

Not: Technopat Sosyal kurallarına tam olarak aykırı değil yani merak etmeyin.

ISO dosyasını indirip arşiv programı ile klasöre çıkarın ve içindeki setup.exe'yi başlatın. HOODLUM grubu kırmıştır ve güvenilirdir.

CD/DVD hatası verecek, bunları oyunun içine atın sorun çözülür ve oynamaya başlarsınız.

Korsan içeriklere link vermeyin, istemeyin, orijinal kullananlara hakaret etmeyin. Korsan oyunlara teknik destek vermek bazı istisnai durumlar hariç yasaktır. Bu istisnalar:
  • Oyun hiçbir dijital platformda satılmıyor.

ISO dosyasını indirip arşiv programı ile klasöre çıkarın ve içindeki setup.exe'yi başlatın. Hoodlum grubu kırmıştır ve güvenilirdir.

CD/DVD hatası verecek, bunları oyunun içine atın sorun çözülür ve oynamaya başlarsınız.

Teşekkürler. (sadece oyun oynamak istemiştim)

Hocam 7 senedir Torrent oyun indiriyorum bir kere bile sistemin mavi ekran vb. hata verdiğini görmedim.

Torrent oyunla mavi ekranla hiçbir alakası yok, arkadaşın kast ettiği Torrent olarak oyun dosyaları adı altında virüs atılıp senin benim gibi insanların bunu yapabileceği. Nasıl indirileceği konusuna gelirsek eski arşiv edilmiş biçimde tutulan linkler daha güvenilirdir diye düşünüyorum çünkü yıllar öncesinden kaydedilmiş dosyalar oluyor genellikle. Yukarıda zaten paylaşılmış tekrar link atmama gerek yok.

ISO dosyasını indirip arşiv programı ile klasöre çıkarın ve içindeki setup.exe'yi başlatın. Hoodlum grubu kırmıştır ve güvenilirdir.

Korsan içeriklere link vermeyin, istemeyin, orijinal kullananlara hakaret etmeyin. Korsan oyunlara teknik destek vermek bazı istisnai durumlar hariç yasaktır. Bu istisnalar:
  • oyun hiçbir dijital platformda satılmıyor.

Her şey tamam CD DVD hatası veriyor ama dediğin dosyaları oyunun dosyalarına atamıyorum nasıl yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı