Steam'den 3'lü var ama almak istemiyorum. Crack indireceğim ama virüssüz yer bulamadım. Kaspersky indirdiklerimde virüs algılıyor.
Virüssüz GTA SA linkini atabilir misiniz?
Not: Technopat Sosyal kurallarına tam olarak aykırı değil yani merak etmeyin.
Devam etmemesi gerekiyor. "To Sa Folder" klasörünü değil, içerisindeki gta_sa.exe'i oyunun dosya konumuna atıp değiştir'e basacaksın. Dosyayı attığına emin misin?
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
İlk başta çıkan şu NVIDIA logosu var ya orada donuyor direkt. Enter'a basınca zaten jeneriği geçiyor tam o sırada da kenarda Radeon Software yazısı geliyor.
Yama ve yardımların için tekrardan çok çok teşekkür ederim.
İlk başta çıkan şu NVIDIA logosu var ya orada donuyor direkt. Enter'a basınca zaten jeneriği geçiyor tam o sırada da kenarda Radeon Software yazısı geliyor.
Yani oyun sıkıntısız çalışıyor o zaman? Fix pack'i yenilediğim zaman bakacağım o soruna. Radeon Software yazısı gelmesi normaldir, AMD Software kullanıyorsan.
Yani oyun sıkıntısız çalışıyor o zaman? Fix Pack'i yenilediğim zaman bakacağım o soruna. Radeon Software yazısı gelmesi normaldir, AMD Software kullanıyorsan.
Yani oyun sıkıntısız çalışıyor o zaman? Fix pack'i yenilediğim zaman bakacağım o soruna. Radeon Software yazısı gelmesi normaldir, AMD Software kullanıyorsan.
Uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba dostum. GTA:SA için grafik modu arıyorum, bu konuda da en güvendiğim sensin sana sorayım dedim. İnternette buldum ancak hepsi oyunu GTA V'e çeviriyor. Bana oyunun GTA:SA olduğunu unutturmayacak bir grafik modu lazım. Bi' fikrin varmı?
Uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba dostum. GTA:SA için grafik modu arıyorum, bu konuda da en güvendiğim sensin sana sorayım dedim. İnternette buldum ancak hepsi oyunu GTA V'e çeviriyor. Bana oyunun GTA:SA olduğunu unutturmayacak bir grafik modu lazım. Bi' fikrin varmı?
Oyuna eski renk paletini (sarımsı) getirmek istiyorsan ve dokuların kaliteli olmasını istiyorsan aşağıdaki modları deneyebilirsin. Başka türlü ENB ve Reshade kurarak halledebilirsin ki tam senin istediğin dışında başka bir mod var mı bilmiyorum. İki arşiv dosyasının içindeki SkyGfx klasörlerini oyunun dosya konumunda bulunan modloader klasörünün içerisine atacaksın.