Virüssüz GTA SA nasıl indirilir?

Hötmök

Femtopat
Daha fazla  
Steam'den 3'lü var ama almak istemiyorum. Crack indireceğim ama virüssüz yer bulamadım. Kaspersky indirdiklerimde virüs algılıyor.
Virüssüz GTA SA linkini atabilir misiniz?

Not: Technopat Sosyal kurallarına tam olarak aykırı değil yani merak etmeyin.

Devam etmemesi gerekiyor. "to sa folder" klasörünü değil, gta_sa.exe'i oyunun dosya konumuna atıp değiştir'e basacaksın. Dosyayı attığına emin misin?

Evet yazıyı dikkatli okumalıymışım. To sa folder klasörünün içindeki EXE'yi oyunun kendi EXE'si ile değiştirdim. Doğru yaptım değil mi?

Evet yazıyı dikkatli okumalıymışım. To sa folder klasörünün içindeki EXE'yi oyunun kendi EXE'si ile değiştirdim. Doğru yaptım değil mi?
Evet. Garip bir şekikde sorun hala devam ediyorsa aşağıdaki fix pack'i indirebilirsin. İçindeki dosyaları direkt olarak oyunun dizine at.

Evet. Garip bir şekikde sorun hala devam ediyorsa aşağıdaki fix pack'i indirebilirsin. İçindeki dosyaları direkt olarak oyunun dizine at.
Çok çok teşekkür ederim yardımların için.

Evet. Garip bir şekikde sorun hala devam ediyorsa aşağıdaki fix Pack'i indirebilirsin. İçindeki dosyaları direkt olarak oyunun dizine at.

Bu oyuna girince niyeyse jenerik donuyor jeneriği atlamam gerekiyor onu nasıl yapabliriz?

Ayrıca bana bir Türkçe yama önerirsen çok müteşekkir olurum.

Bu oyuna girince niyeyse jenerik donuyor jeneriği atlamam gerekiyor onu nasıl yapabliriz?
Enter'a basınca atlamıyor mu? Rockstar logolu giriş mi donuyor yoksa jeneriğin kendisi mi?

Ayrıca bana bir Türkçe yama önerirsen çok müteşekkir olurum.

Enter'a basınca atlamıyor mu? Rockstar logolu giriş mi donuyor yoksa jeneriğin kendisi mi?

İlk başta çıkan şu NVIDIA logosu var ya orada donuyor direkt. Enter'a basınca zaten jeneriği geçiyor tam o sırada da kenarda Radeon Software yazısı geliyor.

Yama ve yardımların için tekrardan çok çok teşekkür ederim.

İlk başta çıkan şu NVIDIA logosu var ya orada donuyor direkt. Enter'a basınca zaten jeneriği geçiyor tam o sırada da kenarda Radeon Software yazısı geliyor.
Yani oyun sıkıntısız çalışıyor o zaman? Fix pack'i yenilediğim zaman bakacağım o soruna. Radeon Software yazısı gelmesi normaldir, AMD Software kullanıyorsan.

Yama ve yardımların için tekrardan çok çok teşekkür ederim.
Rica ederim.

Yani oyun sıkıntısız çalışıyor o zaman? Fix Pack'i yenilediğim zaman bakacağım o soruna. Radeon Software yazısı gelmesi normaldir, AMD Software kullanıyorsan.

Rica ederim.

Tamamdır tekrardan çok çok teşekkürler.

Yani oyun sıkıntısız çalışıyor o zaman? Fix pack'i yenilediğim zaman bakacağım o soruna. Radeon Software yazısı gelmesi normaldir, AMD Software kullanıyorsan.

Rica ederim.
Uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba dostum. GTA:SA için grafik modu arıyorum, bu konuda da en güvendiğim sensin sana sorayım dedim. İnternette buldum ancak hepsi oyunu GTA V'e çeviriyor. Bana oyunun GTA:SA olduğunu unutturmayacak bir grafik modu lazım. Bi' fikrin varmı?

Son düzenleme:
Tamamdır tekrardan çok çok teşekkürler.

Uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba dostum. GTA:SA için grafik modu arıyorum, bu konuda da en güvendiğim sensin sana sorayım dedim. İnternette buldum ancak hepsi oyunu GTA V'e çeviriyor. Bana oyunun GTA:SA olduğunu unutturmayacak bir grafik modu lazım. Bi' fikrin varmı?
Project2DFX - Oyundaki ışıklandırmayı daha iyi hale getiriyor. Kurulumu için zip dosyası içindeki dosyaları scripts klasörünün içerisine atmalısın.

Oyuna eski renk paletini (sarımsı) getirmek istiyorsan ve dokuların kaliteli olmasını istiyorsan aşağıdaki modları deneyebilirsin. Başka türlü ENB ve Reshade kurarak halledebilirsin ki tam senin istediğin dışında başka bir mod var mı bilmiyorum. İki arşiv dosyasının içindeki SkyGfx klasörlerini oyunun dosya konumunda bulunan modloader klasörünün içerisine atacaksın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı