Virüssüz, güvenilir Türkçe yama site önerisi

Oyunçeviri, Makine Çeviri gibi platformları tercih edebilirsiniz. Rewadis önerenler de olacaktır, Rewadis gibi gruplara pek güvenesim gelmiyor. 40 tane ayrı AV programı virüs algılıyor launcherlarında.

Oyunçeviri, Makine Çeviri gibi platformlardan indirdiğiniz yamalarda bir sorunla karşılaşmazsınız. Anonymous'un da yamaları var fakat paralı. Zaten Anonymous dışında dediğiniz için önermeye pek gerek yok.

Oyunçeviri, Makine Çeviri gibi platformları tercih edebilirsiniz. Rewadis önerenler de olacaktır, Rewadis gibi gruplara pek güvenesim gelmiyor. 40 tane ayrı AV programı virüs algılıyor launcherlarında.

Oyunçeviri, Makine Çeviri gibi platformlardan indirdiğiniz yamalarda bir sorunla karşılaşmazsınız. Anonymous'un da yamaları var fakat paralı. Zaten Anonymous dışında dediğiniz için önermeye pek gerek yok.
Rewadis eskiden iyi bir çeviri grubuydu. Launcher'ları düzgün çalışıyordu virus uyarısı vermiyordu discord'larında bu kadar ağır kuralları yoktu ve yama indirmek için DC zorunluluğu da yoktu. Yamalarına çok rahat bir şekilde erişebiliyordun. 1.5 yıl Discord'larından takip ediyordum. 2024 yılından sonra luancherlarını da bozdular discord kurallarını da iyice bozdular gel de yamamızı artık kullanmayın der gibi bozulma dönemlerine girdiler. Bunları söyleyince de cevap bile vermiyorlar artık. Bu sorunları çözmek için bir şeyler yaparlar umarım çeviri grubuna yakışmıyor bunlar. DC sorunu da bu bilmeyenler için kullanacasanız da benim gibi hata edip DC'lerinden yanlışlıkla çıkmayın, siz de yanmayın.
Gereksiz mesaj algılanması olmaması için baştan yazıyorum, yamalari indirmek için çeviri ekibinin DC grubuna girmek zorunlu.

@434543 Launcher sıkıntısından daha sıkıntı olarak Discord kuralınız çok ağır. Dolandırıcı bir DC grubuna katılmıştım yanlışlıkla logolarınız o DC ile benzer olduğu için o DC'den çıkayım derken sizin DC'den çıktım insan hatası olarak olabilecek bir şey. Anlamadığım ben kimseye hakaret etmedim, ana bacı sövmedim, çok uzun zamandır DC'nizde bulunuyordum, neden bir insan hatası kalıcı ban? Neden ana bacı söven ya da hakaret edilip ban yiyen insanlarla yanlışlıkla DC'den çıkmış biri aynı kefeye konuluyor bu kural çok saçma değil mi? Yamalarınızı kullanmak ve DC'de duyuruları takip ediyordum 1.5 yıldır ve bu ağır kuralı biliyordum bilmeden çıktığım için çok üzgünüm ama anlayamıyorum böyle bir kural neden getirilmiş yamanızı kullanmak isteyenleri ve ücretli çeviri almak isteyenleri de uzaklaştırıyorsunuz. En azıdan illa bu kural olacaksa DC'den 3 kere çıkıp giren ban yesin ,neden küfür edip hakaret edenle aynı ceza veriliyor anlamış değilim, hiçbir mesaj yazmamış sadece insanlık hali olacak bir durumla hakaret aynı kefeye koyulup aynı ceza veriliyor. 2019 yılından beri çeviri gruplarını takip ediyorum kendi kullanıcısına bu kadar zarar veren uzaklaştıran başka bir uygulama görmedim özellikle yıllardır çevirmenlik yapan acemi olmayan insanlar tarafından. Güzel dille sıkıntıyı da önceden söylemiştim 2. şans verilebilir mi diye ona bile cevap verilmedi. Belki buna da cevap verilmeyecek bilmiyorum ama bu durum çok can sıkıcı sonra da burada gelip yamamız var diyorsunuz kullanın diyorsunuz sonra mesaj bile atmamış DC'de kimseye rahatsız vermemiş göz hatası yüzünden her insanın yapabileceği bir hata yüzünden DC'den banlayıp yama kullanıcılarınızı yamanızı kullanmayı engelliyorsunuz çelişkili bir durum bu. Bu durumlarda kim kullanacak bu yamaları? Düzgün bir dille derdimi anlatmaya çalıştım, hakaret falan da hiçbir zaman etmedim, sadece burada büyük haksızlık olduğunu düşünüyorum hakaret edenle hiç mesaj bile yazmamış insanları bir tutmak da haksızlık olan. Umarım bu durum çözüme kavuşturulur. Böyle kullanıcılara 2. şans verilir ya da bu uygulama değiştirilir.
Burada yazılmamış Sinnerclown çeviri sitesi ve Calypso çeviri de güvenilirdir kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı