Hocam sizin Anonymous'dan olduğunuzu düşünüyorum öncelikle şunu belirteyim yamalarınıza bir şey demiyorum hatta geçen seneye kadar sizden, Animus'dan bolca yama indirmişliğim var. Burada benim kendimi yanlış kelimelerle ifade etmemden kaynaklanan bir sıkıntı var. Şikayet edenler yüzünden niye adımız kötüye çıkıyor konusunda şöyle düşünün biri size iftira attı ve siz kendinizi aklayamadınız veya aklasanız bile çoğu insan sizi artık kötü biliyor. Tabii sizin başınıza gelen olay çoğu kişi ya bilmiyordur ya da unutmuştur ben ALT-TABcı olduğumdan ve eski Multiplayer videoları izlediğimden olayı hatırlıyorum. Tekrardan kendimi yanlış ifade ettiğim için özür diliyorum önceki yorumlarımıda kaldırılması için rapor edeceğim. Yamalarınıza lafım yok hatta ingilizce bilmeyen, öğrenmeyen kişilerin de oyunları anlayarak oynamasını sağladığınız için teşekkür ediyorum. Fakat tekrardan hatırlatayım bu RDR2 olayını hatırlayan insanlar vardır ve bu olayın konusu başka bir yerde açılırsa duruma benim kadar sakin yaklaşan olmayabilir. Kim bilir belki başka bir yama konusunda direkt olarak şikayet eden adama denk geliceksinizdir.