VirüsTotal linki false positive mi?

RglarX

Hectopat
Daha fazla  
VirüsTotal Linki

RwAdulttan indirdiğim oyun virüslü mü? Kaspersky'a tarattım ama herhangi bir virüs uyarısı vermedi. Ama Virüstotal'da BitDefender ve McAfee Scanner virüs olarak gördü (ilk tarattığımda Malwarebytes'de uyarı vermişti ama 2. kere tarattığımda uyarı vermedi)

Yani indirdiğim oyunun 1. sezonundada 20'ye yakın uyarı çıktı ama oynayıp bitirmeme rağmen herhangi bir yavaşlama hissedemedim. Bu link False-Positive midir?

+18 oyunları türkçeye çeviren bir site. Bayağıda iyi bir site.

Son düzenleme:
Genelde oyun yamaları birkaç dosyayı değiştirdiği için false positive olarak gözüküyor, fakat site hakkında hiçbir fikrim yok bilgili arkadaşların cevapları daha doğru olur.

Genelde oyun yamaları birkaç dosyayı değiştirdiği için false positive olarak gözüküyor, fakat site hakkında hiçbir fikrim yok bilgili arkadaşların cevapları daha doğru olur.

Biliyorum hocam. Ama BitDefender uyarı verdiği için biraz şüphelendim. Normalde BitDefenderi hiç bilmiyorum ama bu forumda nedense bayağı bir kişi öneriyor ve kullanıyor.

Çok yüksek ihtimalle virüs gibi duruyor yeni bir patch olabilir yakında ESET ve Kaspersky'ın databasesine eklenir yüksek ihtimalle. Eğer virüs değil ise zaten 1-2 gün içerisinde çoğu Antivirüslerin databasesinden silinir. 1-2 gün içerisinde 1 kere daha VT taraması yapın ona göre tekrar bakalım.

Çok yüksek ihtimalle virüs gibi duruyor yeni bir patch olabilir yakında ESET ve Kaspersky'ın databasesine eklenir yüksek ihtimalle. Eğer virüs değil ise zaten 1-2 gün içerisinde çoğu Antivirüslerin databasesinden silinir. 1-2 gün içerisinde 1 kere daha VT taraması yapın ona göre tekrar bakalım.

Hocam oyunun 1. sezonunu 21 ağustostan beri oynuyorum. Ona rağmen bir şey göremedim (herhangi bir yavaşlama veya hesaplarımın çalınması gibi yani). Kaspersky'ın databasesi veya VT falan nedir hiç bilmiyorum. VT taramasını nasıl yapabilirim? aktif olarak Kaspersky kullanıyorum.

VirüsTotal Linki

Rwadulttan indirdiğim oyun virüslü mü? Kaspersky'a tarattım ama herhangi bir virüs uyarısı vermedi. Ama VirusTotal'da BitDefender ve McAfee scanner virüs olarak gördü (ilk tarattığımda Malwarebytes'de uyarı vermişti ama 2. kere tarattığımda uyarı vermedi)

Yani indirdiğim oyunun 1. sezonundada 20'ye yakın uyarı çıktı ama oynayıp bitirmeme rağmen herhangi bir yavaşlama hissedemedim. bu link false-positive midir?

+18 oyunları Türkçeye çeviren bir site. Bayağıda iyi bir site.

Orijinal siteden indirirseniz bir şey olmaz hocam çoğu kez oyun indirdim oradan bir şey olmadı.

Hocam oyunun 1. sezonunu 21 ağustostan beri oynuyorum. Ona rağmen bir şey göremedim (herhangi bir yavaşlama veya hesaplarımın çalınması gibi yani). Kaspersky'ın databasesi veya VT falan nedir hiç bilmiyorum. VT taramasını nasıl yapabilirim? aktif olarak Kaspersky kullanıyorum.
VT dediğim şey virüs total hocam. Yani 1-2 gün içerisinde bir kere daha tarama yaptırın demek istedim. Database ise veri tabanı demek yani bir antivirüs bir virüsü veri tabanına eklemeden tespit edemez doğal olarak. Kesin virüs diyemem dediğim gibi dosyayı 1-2 gün içerisinde tekrar virüs totale atın ona göre bakalım.

Hocam işimi garantiye almak için sizin dediğiniz gibi bir kere daha tarattım az önce. VirüsTotal Linki. BitDefender dışında başka anti-virüs uyarı vermiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı