VirüsTotal linki false positive mi?

Hocam çok yüksek ihtimalle virüs. Dediğim gibi dün 43 tespit varken şuan tekrar tarattım 45 olmuş. İndirmenizi önermem.

Hocam bildiğim kadarıyla ne kadar çıktığı önemli değil, önemli olan bilindik güvenilir Anti-Virüslerin Virüslü olarak algılaması değil mi? Kaspersky ve Malwarebytes gibi bilindik anti-virüsler uyarı vermemiş. Hem oyunu oynarken kaspersky'dan tarama yaptırdım herhangi bir virüs bulmadı. Zaten 1 aydır oynuyorum her hangi bir yavaşlama veya hesaplarımdan birisinin çalınmasını görmedim.

BitDefenderi daha önce forum dışında hiç bir yerde görmedim. Avast'a da pek güvemiyorum.

Hocam bende şimdi indiriyorum deneyeceğim bir şey olursa yazarım 😀

Oldumu bir şey hocam?

Hocam bildiğim kadarıyla ne kadar çıktığı önemli değil, önemli olan bilindik güvenilir Anti-Virüslerin Virüslü olarak algılaması değil mi? Kaspersky ve Malwarebytes gibi bilindik anti-virüsler uyarı vermemiş. Hem oyunu oynarken kaspersky'dan tarama yaptırdım herhangi bir virüs bulmadı. Zaten 1 aydır oynuyorum her hangi bir yavaşlama veya hesaplarımdan birisinin çalınmasını görmedim.

BitDefenderi daha önce forum dışında hiç bir yerde görmedim. Avast'a da pek güvemiyorum.

Oldumu bir şey hocam?
BitDefender şuanda piyasadaki en iyi anti virüs hocam. Zaten beni şüphelendiren BitDefender ve Emsisoft. Yani false-positive olma ihtimali de yüksek ama virüs olma ihtimali de yüksek. Ben şahsen dosyayı kullanmanızı önermem +18 oyunu Türkçe oynayacağım diye virüs ihtimali olan bir dosya indiriyorsunuz. Tabi sizin kararınıza bıraktım indirmek istiyorsanız size engel olamam.

Bitdefender şu anda piyasadaki en iyi anti virüs hocam. Zaten beni şüphelendiren Bitdefender ve Emsisoft. Yani false-positive olma ihtimali de yüksek ama virüs olma ihtimali de yüksek. Ben şahsen dosyayı kullanmanızı önermem +18 oyunu Türkçe oynayacağım diye virüs ihtimali olan bir dosya indiriyorsunuz. Tabii sizin kararınıza bıraktım indirmek istiyorsanız size engel olamam.

Hocam oyunu açamıyorum virüs algılandığı için. Sizin de indirmemenizde fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı