AlphaDires Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #1 Oyun için Türkçe yama indiriyordum, RAR'ı indirdim Defender'e izin verdim ama açmadım. Bu menüyü de anlamadım. Yardımcı olur musunuz?
Oyun için Türkçe yama indiriyordum, RAR'ı indirdim Defender'e izin verdim ama açmadım. Bu menüyü de anlamadım. Yardımcı olur musunuz?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.715 Makaleler 7 Çözümler 93 15 Temmuz 2022 #2 Virüslü dosya sanırım hocam.
AlphaDires Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #3 Webcam kullanan insan dedi: Virüslü dosya sanırım hocam. Genişletmek için tıkla... RAR'ı açmadım bir şey olur mu hocam? MalwareBytes ile tam tarama yapsam yeterli midir?
Webcam kullanan insan dedi: Virüslü dosya sanırım hocam. Genişletmek için tıkla... RAR'ı açmadım bir şey olur mu hocam? MalwareBytes ile tam tarama yapsam yeterli midir?
E Enes Torun Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 994 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #4 AlphaDires dedi: Oyun için Türkçe yama indiriyordum, RAR'ı indirdim Defender'e izin verdim ama açmadım. Bu menüyü de anlamadım. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam dosyalarda trojan var sakın açmayın.
AlphaDires dedi: Oyun için Türkçe yama indiriyordum, RAR'ı indirdim Defender'e izin verdim ama açmadım. Bu menüyü de anlamadım. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam dosyalarda trojan var sakın açmayın.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.715 Makaleler 7 Çözümler 93 15 Temmuz 2022 #5 AlphaDires dedi: RAR'ı açmadım bir şey olur mu hocam? MalwareBytes ile tam tarama yapsam yeterli midir? Genişletmek için tıkla... RAR'ı açmadığınız veya açsanız bile dosyaları bilgisayara aktarıp çalıştırmadığınız sürece bir şey olmaz.
AlphaDires dedi: RAR'ı açmadım bir şey olur mu hocam? MalwareBytes ile tam tarama yapsam yeterli midir? Genişletmek için tıkla... RAR'ı açmadığınız veya açsanız bile dosyaları bilgisayara aktarıp çalıştırmadığınız sürece bir şey olmaz.
E Enes Torun Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 994 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #6 Enes Torun dedi: Hocam dosyalarda trojan var sakın açmayın. Genişletmek için tıkla... Direk silin dosyaları.
Enes Torun dedi: Hocam dosyalarda trojan var sakın açmayın. Genişletmek için tıkla... Direk silin dosyaları.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2022 #7 Virüs değil gibi hocam aslında hangi oyun için bu?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.870 Makaleler 3 Çözümler 35 15 Temmuz 2022 #8 ESET ve Kaspersky virüslü göstermiş hocam, hiç bulaşmadan silin.
AlphaDires Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #9 Liberte Sergen dedi: Virüs değil gibi hocam aslında hangi oyun için bu? Genişletmek için tıkla... AC Valhalla çeviri hocam. Enes Torun dedi: Hocam dosyalarda trojan var sakın açmayın. Genişletmek için tıkla... Webcam kullanan insan dedi: RAR'ı açmadığınız veya açsanız bile dosyaları bilgisayara aktarıp çalıştırmadığınız sürece bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Enes Torun dedi: Direk silin dosyaları. Genişletmek için tıkla... codefl0w dedi: ESET ve Kaspersky virüslü göstermiş hocam, hiç bulaşmadan silin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Dosyaları sileceğim. Sildikten sonra yapmam gereken ek bir şey var mıdır? Son kez tam tarama yaparım.
Liberte Sergen dedi: Virüs değil gibi hocam aslında hangi oyun için bu? Genişletmek için tıkla... AC Valhalla çeviri hocam. Enes Torun dedi: Hocam dosyalarda trojan var sakın açmayın. Genişletmek için tıkla... Webcam kullanan insan dedi: RAR'ı açmadığınız veya açsanız bile dosyaları bilgisayara aktarıp çalıştırmadığınız sürece bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Enes Torun dedi: Direk silin dosyaları. Genişletmek için tıkla... codefl0w dedi: ESET ve Kaspersky virüslü göstermiş hocam, hiç bulaşmadan silin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Dosyaları sileceğim. Sildikten sonra yapmam gereken ek bir şey var mıdır? Son kez tam tarama yaparım.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2022 #10 AlphaDires dedi: AC Valhalla çeviri hocam. Teşekkürler. Dosyaları sileceğim. Sildikten sonra yapmam gereken ek bir şey var mıdır? Son kez tam tarama yaparım. Genişletmek için tıkla... Hangi site?
AlphaDires dedi: AC Valhalla çeviri hocam. Teşekkürler. Dosyaları sileceğim. Sildikten sonra yapmam gereken ek bir şey var mıdır? Son kez tam tarama yaparım. Genişletmek için tıkla... Hangi site?