Bitdefender ve Kaspersky en iyileri. Sonra malwarebyte geliyor, tabii benim düşüncem ve araştırdığım kadarıyla. En son Bitdefender satın aldım. Çok sık Online bankacılık kullandığım için her zaman ücretli virüs programı kullanırım.
Bitdefender ve Kaspersky en iyileri. Sonra Malwarebyte geliyor, tabii benim düşüncem ve araştırdığım kadarıyla. En son Bitdefender satın aldım. Çok sık online bankacılık kullandığım için her zaman ücretli virüs programı kullanırım.
Crack dosyasını zaten virüs olarak kabul eder anti-virüs programları. Bulunca da çoğu program kendi siler sana sormaz bile. Virüs bulunca bana sor diye ayar yapmazsan tabii.
Bir belirti yoksa bence kolay kolay anlayamazsın. Antivirüs programı çalıştırırsan o programlar genelde oyunun crack dosyasını da virüs diye siler ve oyunu artık oynayamazsın
Bir belirti yoksa bence kolay kolay anlayamazsın. Antivirüs programı çalıştırırsan o programlar genelde oyunun crack dosyasını da virüs diye siler ve oyunu artık oynayamazsın
Silemediğin bazı virüsler formatla bile silinmiyor. Artık anakarta mı yapışıyor, yoksa harddiskin silinmeyen bölümüne mi saklanıyor orasını bilemem. O yüzden korsan oyunlar sadece emek hırsızlığı ile yetinmeyip, sisteminiz için de tehlike olabilir.