Virüsü nasıl anlarım?

Bitdefender ve Kaspersky en iyileri. Sonra malwarebyte geliyor, tabii benim düşüncem ve araştırdığım kadarıyla. En son Bitdefender satın aldım. Çok sık Online bankacılık kullandığım için her zaman ücretli virüs programı kullanırım.

Virüs bulursa ne yapayım? Hiç bir şey yapamadım diyelim, format düzeltir mi?
Bitdefender ve Kaspersky en iyileri. Sonra Malwarebyte geliyor, tabii benim düşüncem ve araştırdığım kadarıyla. En son Bitdefender satın aldım. Çok sık online bankacılık kullandığım için her zaman ücretli virüs programı kullanırım.
Oyun D'de bu arada.

Eğer antivirüs programı uyarı veriyor ve siliyorsa korkmayın, zararsızdır.

Eğer antivirüs programı uyarı veriyor ve silemiyorsa yine korkmayın, biraz uğraş sonucunda silebilirsiniz.

Eğer antivirüs programı uyarı vermeyip farklı farklı siteler açılıyorsa... Bilin ki o en tehlikeli virüstür, merak etmeyin o sizi bile bulur.

Korsan demek virüs demektir. O yüzden korsana hayır. :)

Son düzenleme:
Bir belirti yoksa bence kolay kolay anlayamazsın. Antivirüs programı çalıştırırsan o programlar genelde oyunun crack dosyasını da virüs diye siler ve oyunu artık oynayamazsın 😀
Haklısınız. Virüsü tespit ettiğim zaman silemezsem format atarsam kurtulurmuyum?

Silemediğin bazı virüsler formatla bile silinmiyor. Artık anakarta mı yapışıyor, yoksa harddiskin silinmeyen bölümüne mi saklanıyor orasını bilemem. O yüzden korsan oyunlar sadece emek hırsızlığı ile yetinmeyip, sisteminiz için de tehlike olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı