Crazyleqend
Centipat
- Makaleler
- 1
Henuz peak noktasina yaklasmadi bile. Populasyonun yarisina yakini hatta fazlasi bu virusu gecirecek, o zamana kadar bitmeyecek. Ne kadar gec biterse bizim icin o kadar iyi, onemli olan yayilimi yavaslatabilmek, grafigi uzun zamana yayabilmek. Herkes bugun korona kapsa 2 hafta sonra biter ama facia olur. ( Kapanlarin yeniden kapmayacagini varsaysak dahi )
Ben 2020'yi bu sekilde gecirecegimizi ama tepe noktasi asildiktan sonra hayatin nispeten normale donecegini dusunuyorum. 2021'de bunun getirecegi ekonomik krizle gececek.
Türk'ler virüse çare buldu, haberleri takip edin
Corona virüsü (koronavirüs) aşısı ve ilacı bulundu mu? Ercüment Ovalı'dan korona ilacı açıklaması
Dünyanın beklediği Coronavirüs aşısı için yanıt Türkiye'den geldi. Bir süredir aşı üzerinde çalıştığı bilinen Prof. Dr. Ercüment Ovalı, 1 aydır üzerinde...www.hurriyet.com.tr
Fark ettiysen coronavirüs ile Influenza A virüsünün semptomları benzer, laboratuvar ortamlarında herhangi bir virüse 4 amino asit ekleyerek virüsün yayılganlığını arttırabilirsin. Yani benim demek istediğim Covid-19, Influenza A virüsü baz alınarak yapılmış bir şey. Wuhan marketine yakın bir laboratuvar bulunmasıda cabası.Yapay olduğuna dair bir kanıt sunabilir misiniz? Ciddi soruyorum.
Yine yeniden komplo teorileri bir bitmediniz. Sizler virüsten daha tehlikelisiniz. Yapay olduğuna dair, yok yaşlıları temizlemek için oluşturulmuş bir virüs diyor bu yorumları yazarken hiç mi düşünmüyorsunuz, hiç mi virüs hakkında bir şeyler okumadınız. Yapay olduğuna dair tek bir bilimsel kanıt ortada yokken çıkıp bu virüse kendinden bu kadar net konuşarak buna yapay demek saçmalığın daniskasıdır.Bu virüsün amacı yaşlı nüfusu temizlemek. Bir kaç ay içerisinde milyonlar ölecek. Virüs şu an yayılım aşamasında. Zayıf olanlar acı içerisinde ölecekken güçlü olanlar fırtınayı atlatacak. Koronavirüs yapay ve işlevini iyice yerine getirecek. Doğal seçilimin halledemidiğini insanlar halledecek.
Siz doğal olduğuna dair bir kanıt gösterir misiniz? Ölen veya hastalığa yakalanan kişilerin sayısı sadece bir istatistikten ibaret. Yakında ABD'de seçim olacak, Donald Trump'a oy veren bir sürü insan var.Yine yeniden komplo teorileri bir bitmediniz. Sizler virüsten daha tehlikelisiniz. Yapay olduğuna dair, yok yaşlıları temizlemek için oluşturulmuş bir virüs diyor bu yorumları yazarken hiç mi düşünmüyorsunuz, hiç mi virüs hakkında bir şeyler okumadınız. Yapay olduğuna dair tek bir bilimsel kanıt ortada yokken çıkıp bu virüse kendinden bu kadar net konuşarak buna yapay demek saçmalığın daniskasıdır.
Bu virüsten sadece yaşlılar ölmüyor, dünyada hayat felç olmuş durumda, her ülkeyi ilgilendiren, ülkeleri zora sokan bir pandemik salgın söz konusu. İlk etapta Çin'de bu virüs ortaya çıkarken ABD bunu kasıtlı olarak yaptı diyordunuz, ne oldu en çok vaka ve ölüm ABD de yaşandı.
Cehalet yenilmesi gereken en büyük düşmandır.