Virüsün ne virüsü olduğunu bulmak

mkt80

Hectopat
Sorduğum soru uygun bir soru mu bilemiyorum ama endişemden ve soracak başka bir yer bulamadığımdan soruyorum. Bilgisayarımda herhangi bir AV programı yokken indirdiğim programdan virüs bulaşmıştı ama virüs ne virüsü hiçbir fikrim yok. Virüslü dosyayı indirdiğim linki buraya paylaşsam analizini yapabilecek profesyonel kişiler var mıdır? Böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum belki mümkündür diye sormak istedim.

Sorduğum soru uygun bir soru mu bilemiyorum ama endişemden ve soracak başka bir yer bulamadığımdan soruyorum. Bilgisayarımda herhangi bir av programı yokken indirdiğim programdan virüs bulaşmıştı ama virüs ne virüsü hiçbir fikrim yok. Virüslü dosyayı indirdiğim linki buraya paylaşsam analizini yapabilecek profesyonel kişiler var mıdır? Böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum belki mümkündür diye sormak istedim.

Dosyayı VirusTotal'e koyup çıkan sonucu bizimle paylaşın.

Sorduğum soru uygun bir soru mu bilemiyorum ama endişemden ve soracak başka bir yer bulamadığımdan soruyorum. Bilgisayarımda herhangi bir av programı yokken indirdiğim programdan virüs bulaşmıştı ama virüs ne virüsü hiçbir fikrim yok. Virüslü dosyayı indirdiğim linki buraya paylaşsam analizini yapabilecek profesyonel kişiler var mıdır? Böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum belki mümkündür diye sormak istedim.

Dosyanın Hybrid Analysis raporunu paylaşın.

Dosyayı indirmeden yapabilir miyim bunu? Ayrıca link MediaFire linki ve açıkçası linke tıklamaya da korkuyorum :D.

Dosya indirmeden olmaz maalesef. MediaFire URL'yi taratın @HONDA VTEC 1.6 'ün dediği gibi. Bize tespit edilen nesnenin adını ve indirdiğiniz programın adını söyleyebilir misiniz?

Dosya indirmeden olmaz maalesef. MediaFire URL'yi taratın @HONDA VTEC 1.6 'ün dediği gibi. Bize tespit edilen nesnenin adını ve indirdiğiniz programın adını söyleyebilir misiniz?
Hocam FIFA 21 için CheatEngine indirecektim. Tespit edilen nesnenin adını hatırlamıyorum olay bir süre önce yaşandı.

MediaFire URL'yi VirusTotal'de tarat.
Hocam eve gideyim deneyeceğim. Virüslü link kopyalamaktan sıkıntı çıkmaz değil mi?

Son düzenleme:
Hocam FIFA 21 için Cheat Engine indirecektim. Tespit edilen nesnenin adını hatırlamıyorum olay bir süre önce yaşandı.

Hocam eve gideyim deneyeceğim. Virüslü link kopyalamaktan sıkıntı çıkmaz değil mi?

Bir şey olmazda Cheat Engine virüslü değil ki hile programı. Güvenlik yazılımları genelde virüs olarak algılar oyun dosyalarında değişiklik yaptığı için.

Hocam FIFA 21 için Cheat Engine indirecektim. Tespit edilen nesnenin adını hatırlamıyorum olay bir süre önce yaşandı.

Cheat Engine kendi sitesinden indirdiğin zaman sorun teşkil etmez farklı yerden indirirsen belki sorun çıkabilir ve antivirüs programları Cheat Engine'yi virüs olarak algılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı