kaanaydınnnnnn Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #1 Beyler bilgisayarıma virüs bulaştı. Sonra güncelleme geldi. Görev yöneticisinde wuauclt diye bir şey var. Nasıl güncellemeyi iptal edebilirim?
Beyler bilgisayarıma virüs bulaştı. Sonra güncelleme geldi. Görev yöneticisinde wuauclt diye bir şey var. Nasıl güncellemeyi iptal edebilirim?
i5 10300h Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 1.282 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #2 Format at. Artı 0 Eksi
BloodStains Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #3 Kaspersky indir tarama yap, ardından Malwarebytes ile tekrardan bir tarama yap. Artı 0 Eksi
KS KS kaanaydınnnnnn Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #4 Format atamam biliyorum ama WhatsApp'daki gruplardan çıkabilir. BloodStains dedi: Kaspersky indir tarama yap, ardından Malwarebytes ile tekrardan bir tarama yap. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tarama yaptım ama güncelleme gitmedi. BloodStains dedi: Kaspersky indir tarama yap, ardından Malwarebytes ile tekrardan bir tarama yap. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tarama yaptım ama güncelleme gitmedi. Artı 0 Eksi
Format atamam biliyorum ama WhatsApp'daki gruplardan çıkabilir. BloodStains dedi: Kaspersky indir tarama yap, ardından Malwarebytes ile tekrardan bir tarama yap. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tarama yaptım ama güncelleme gitmedi. BloodStains dedi: Kaspersky indir tarama yap, ardından Malwarebytes ile tekrardan bir tarama yap. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tarama yaptım ama güncelleme gitmedi.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.153 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #5 Kardeşim bu Windows Update bileşeni bir çalışan dosya silinmemesi gerekiyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #6 kaanaydınnnnnn dedi: Format atamam biliyorum ama WhatsApp'daki gruplardan çıkabilir. Malwarebytes ile tarama yaptım ama güncelleme gitmedi. Malwarebytes ile tarama yaptım ama güncelleme gitmedi. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarama yapın bir de. Artı 0 Eksi
kaanaydınnnnnn dedi: Format atamam biliyorum ama WhatsApp'daki gruplardan çıkabilir. Malwarebytes ile tarama yaptım ama güncelleme gitmedi. Malwarebytes ile tarama yaptım ama güncelleme gitmedi. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarama yapın bir de.
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 16 Eylül 2020 #7 Yedekle, formatla, antivirüs kur yedeği de virüs'den temizle. Artı 0 Eksi
KS KS kaanaydınnnnnn Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #8 Son çözüm olarak formatı denedim şu an sıkıntı yok. Ha bir de virüs solucan virüsüymüş. Artı 0 Eksi
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 17 Eylül 2020 #9 Sallamayın konu sahibi zararsız şeyi zararlı diye kendini kandırırsın. Format gereksiz. AV kullanmayı öğrenin. Artı 0 Eksi
Sallamayın konu sahibi zararsız şeyi zararlı diye kendini kandırırsın. Format gereksiz. AV kullanmayı öğrenin.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 17 Eylül 2020 #10 Mısırlılar Anti-Virüs diye bir şey keşfetti. Acaba siz de bulabildiniz mi ondan? Her şeye ezbere çat diye FORMAT demeyin artık yeter. Artı 0 Eksi
Mısırlılar Anti-Virüs diye bir şey keşfetti. Acaba siz de bulabildiniz mi ondan? Her şeye ezbere çat diye FORMAT demeyin artık yeter.