Virus Sorunuma Çözüm Bulamadım

Kusura bakmayın işlerimden dolayı ilgilenemedim burası ile ısınma söz konusu değil laptobumun sogutma sistemi gayet başarılı ve altındada genelde bi sogutucu bulunduruyorum 70 dereceden yukarı cıkmıyor işlemci ve ekran kartım hdinfo ile bakıyorum bu arada. Şimdi malwarebytes programı ile taratma yapıp logu buraya koyacagım ilginiz için teşekkür ederim ama format suan yedekleyebileceğim bir harici diskim vs olmadıgı için mümkün görünmüyor o yüzden en son çare format olmadan önce herşeyi denemeliyim.
 
Arkadaşlar tarattım ama 16000 den fazla karakter almadığı için text dosyasını upload ediyorum.
 

Dosya Ekleri

  • log.txt
    231,3 KB · Görüntüleme: 552
Virüs yok gözüküyor. Ancak chrome'dan quick start eklentisini kaldır.
Eğer yine şüpheleniyorsan imzamda bulunan sistem tarama ve anlatımını yapıp çıkan linki paylaşın. sistem tarama 2 ile de tarama yapıp save result yapın ve txt dosyasını paylaşın.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı