VirusTotal 3 virüs tespit etti ama Kaspersky ve Malwarebytes'ta virüs yok

ALbedo xd

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, geçen bir dosya indirdim VirusTotal'e baktım acaba bir şey var mı diye, içinde 3 tane virüs tespit etti. Ama dosyaya Malwarebytes ve Kaspersky ile özel tarama yaptım tehdit tespit etmedi. Virüs bulaşmış mıdır bulaşmamış mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bu dosyanın içinde ".exe" uzantılı bir dosya varsa onu taratmayı deneyin.
Hayır , içinde exe yok . Java kodları ve istemcinin birkaç texture dosyası var . Bu istemci yüzlerce kişi tarafından kullanılıyor . Virüs total her Minecraft istemcisini virüs olarakda algılıyo olabilir . Kaspersky ve malwarebytes virüsleri yakalamak için yeterli diye biliyorum .
Çoğu Trojan atan kişiler, belirli programlar ile ünlü virüs programlarının virüsü algılayamamasını sağlıyor. Eğer Minecraft isemcinizde trojan varsa bunu algılamış olabilir.
Formatmı atim ? Başka bi şekilde çözememmi

Hayır , içinde exe yok . Java kodları ve istemcinin birkaç texture dosyası var . Bu istemci yüzlerce kişi tarafından kullanılıyor . Virüs total her Minecraft istemcisini virüs olarakda algılıyo olabilir . Kaspersky ve malwarebytes virüsleri yakalamak için yeterli diye biliyorum .

Formatmı atim ? Başka bi şekilde çözememmi
Minecraft istemcinizin adı nedir ?

Önemli dosyalarım var . Bi programla çözememmi ?
Eğer elinizde format CD'si veya USB 'si varsa format menüsünden disk yedekleyebiliyorsunuz fakat Windows 10'daki kurtarma ayarından böyle bir şansınız yok. Yani Format USB'si veya CD'si ayarlayıp önemli dosyalarınızı istemcinini olduğu değil varsa diğer diske yedekleyin ve bilgisayarı formatlayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı