qureniz
Centipat
Arkadaşlar cr içinde çok RAT dosyası var. Bende zamanında yapmış olduğum vardı. Başak bir arkadaşım bunu attı sizce RAT var mı?VirusTotal
Ne için bu DLL dosyası? Zararlı gibi duruyor, kullanmayın lütfen.
Kod yürütme ve veri manipülasyonu yetkilisine sahip olduğu yazıyor.
Dosyanın üzerinde denetleme yapılmış. Mitre Signatures öyle gösteriyor. Ben olsam kullanmazdım.Arkadaşlar cr içinde çok RAT dosyası var. Bende zamanında yapmış olduğum vardı. Başak bir arkadaşım bunu attı sizce RAT var mı?VirusTotal
Sizin arkadaş da virüs yemiştir büyük ihtimal. Çünkü güvenilir bir dosya değil.X-ray madenleri falan gösterio dedi ben indirdim ama açmadım.
Dosyanın üzerinde denetleme yapılmış. Mitre signatures öyle gösteriyor. Ben olsam kullanmazdım.
@qureniz X-ray için DLL değil röntgen kullanmalısınız efendim. Oyun için X-ray ise bunun bir mod paketi olduğunu sanmıyorum.
Hocam açmayın diyoruz siz açsam ne olur diyorsunuz. Biz boşuna tehlikeli bir dosya demiyoruz.Açsam ne olabilir hocam pek anlamıyorum kısaca anlatabilme şansınız var mı?
Oyunda koruma var bu da oyun kodlarını değiştiriyor herhalde.
Hocam açmayın diyoruz siz açsam ne olur diyorsunuz. Biz boşuna tehlikeli bir dosya demiyoruz.
Çünkü Malwarebytes'in algılamamış VirüsTotal'in içerisinde. Yani veri tabanında yok. O yüzden güvenilir gösteriyor.Açmadım zatende MBAM güvenilir gösterince bir kuşkulandım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.