Nickq Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 296 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #1 Merhaba. Araştırıp şöyle bir site buldum: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Ve indirmek istediğim dosyanın tamamen virüssüz olduğunu söyledi. Güvenebilir miyim? Dosya Ekleri 1756461667324.png 48,6 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba. Araştırıp şöyle bir site buldum: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Ve indirmek istediğim dosyanın tamamen virüssüz olduğunu söyledi. Güvenebilir miyim?
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.125 Çözümler 40 Yer New York 29 Ağustos 2025 #2 Güvenilir Artı 0 Eksi
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.985 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Tekirdağ 29 Ağustos 2025 #3 Sanırım URL taraması yaptınız. Yapmayın öyle. Dosyayı indirip VirusTotal'e upload edin ve sonucun linkini atın. Artı 0 Eksi
Sanırım URL taraması yaptınız. Yapmayın öyle. Dosyayı indirip VirusTotal'e upload edin ve sonucun linkini atın.
KS KS Nickq Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 296 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #4 Collavino dedi: Sanırım URL taraması yaptınız. Yapmayın öyle. Dosyayı indirip VirusTotal'e upload edin ve sonucun linkini atın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, dosya şu an iniyor. İndiği zaman sonucunu atarım buraya. Artı 0 Eksi
Collavino dedi: Sanırım URL taraması yaptınız. Yapmayın öyle. Dosyayı indirip VirusTotal'e upload edin ve sonucun linkini atın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, dosya şu an iniyor. İndiği zaman sonucunu atarım buraya.
Timon Centipat Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #5 Güvenilir diyorlar ama ben güvenmiyorum çünkü site güvenli gözüküyor fakat indirdiğim dosyayı tekrar oradan tarattığımda virüslü gözüküyor uyarı veriyor. Artı 0 Eksi
Güvenilir diyorlar ama ben güvenmiyorum çünkü site güvenli gözüküyor fakat indirdiğim dosyayı tekrar oradan tarattığımda virüslü gözüküyor uyarı veriyor.
KS KS Nickq Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 296 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #6 Collavino dedi: Sanırım URL taraması yaptınız. Yapmayın öyle. Dosyayı indirip VirusTotal'e upload edin ve sonucun linkini atın. Genişletmek için tıkla... Ama dosyam 3GB. Artı 0 Eksi
Collavino dedi: Sanırım URL taraması yaptınız. Yapmayın öyle. Dosyayı indirip VirusTotal'e upload edin ve sonucun linkini atın. Genişletmek için tıkla... Ama dosyam 3GB.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.985 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Tekirdağ 29 Ağustos 2025 #7 Nickq dedi: Ama dosyam 3GB. Genişletmek için tıkla... Ne indiriyorsunuz ve nereden indiriyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Nickq Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 296 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #8 Collavino dedi: Ne indiriyorsunuz ve nereden indiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... After Effects indiriyorum ve 200klık bir Discord sunucusu üzerinden. Artı 0 Eksi
Collavino dedi: Ne indiriyorsunuz ve nereden indiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... After Effects indiriyorum ve 200klık bir Discord sunucusu üzerinden.