Bir uygulama indireceğim fakat içerisinde virüs var mı yok mu görmek istiyorum. VirusTotal'da bunu görme şansımın olduğunu fark ettim. Fakat o uygulamayı indirip dosya olarak atmamı söylüyor sitede. Uygulamayı indirsem virüs varsa bulaşmaz mı? İndirmeden VirusTotal'da görme şansım var mı?
İndirdiğinizde RAR ile klasöre çıkarttığınız zaman kullandığınız anti-virüsler uyarı verebilir. Ama direkt indirip RAR ile taratırsanız tehdit algılanmaz. O yüzden RAR ile klasöre çıkartmanız lazım. Eğer tek bir klasörü taratacaksanız 650MB'den düşük olması lazım.
Dosyayı taradım fakat dll uzantılı dosyalar dışında hepsi temizdi. Cynet adlı anti-virüs hep dll dosyalarında aynı tehditi buluyor. Virüslü olacağını sanmam. Zaten konuda ki arkadaş ESET ve Kaspersky ile tarama yapmış fakat virüs bulmamış. False-positive olduğunu düşünüyorum.
Hayır ne sinirlenmesi? RAR olarak klasöre çıkartır sonra içindekilerini tarar.
Dosyayı taradım fakat dll uzantılı dosyalar dışında hepsi temizdi. Cynet adlı anti-virüs hep dll dosyalarında aynı tehditi buluyor. Virüslü olacağını sanmam. Zaten konuda ki arkadaş ESET ve Kaspersky ile tarama yapmış fakat virüs bulmamış. False-positive olduğunu düşünüyorum.