VirusTotal raporu temiz mi?

Görüntülerim hocam da ben dosyayı arkadaşımdan almıştım, onun cihazına virüs bulaşmış mı diye merak ediyorum.
Uğraşmak isterseniz sanal makineyi izole edip denemek en iyisi olur. Güvendiğiniz bir antivirus yazılımıyla da sonrasında test edip sonucu görebilirisiniz.

Arkadaşım zaten açtığı için sanal makinede test etmişim gibi olmaz mı? Kaspersky plus sorun bulmamış.
Doğrudur, cihaza erişiminiz olduğunu bilmiyordum. Malwarebytes ile rootkit scan'i de dener misiniz? Bir arkadaşım için test ettiğimizde bunun haricindeki programların temiz dediği makineden 6-7 riskli bulgu silip boşta fan açma sorununu çözmüştü. Tecrübem bu şekilde 🙏🏼

Doğrudur, cihaza erişiminiz olduğunu bilmiyordum. Malwarebytes ile rootkit scan'i de dener misiniz? Bir arkadaşım için test ettiğimizde bunun haricindeki programların temiz dediği makineden 6-7 riskli bulgu silip boşta fan açma sorununu çözmüştü. Tecrübem bu şekilde 🙏🏼
Malwarebytes sitesinde indirme kısmı açılmıyordu en son ama vpn kurup denerim, olur herhalde. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı