VirusTotal site sonuçları

verone

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Roblox'da autofarm yapmak için kullandığım uygulamanın sitesine girdiğimde sıkıntı çıktığını gördüm. Uygulamayı kullanırken kimseye zararım olmadığı için sıkıntı çıkmaz umarım sizin açınızdan. Siteye girdiğimde "suspicious phsing" gibi bir şey karşıma çıktı tam hatırlamıyorum. Ne olduğunu az çok bildiğim için siteden çıktım VirusTotal'de tarattığımda ise sonuçlar şu şekildeydi;

Hızlıca ana e-posta adresimin şifresini değiştirdim sizce herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

Not: Ekran görüntüsünün dışında kalan diğer sonuçlar temiz çıktı.

Dosya Ekleri

• sonuç.png
    sonuç.png
    46 KB · Görüntüleme: 114
VirusTotal'e dayanarak iş yapılmamalı bence. Her şey için söylemiyorum tabii ama pek ciddiye alınacak bir site değil Kaspersky'in bir eklentisi var onu kullan.

Merhaba, Roblox'da autofarm yapmak için kullandığım uygulamanın sitesine girdiğimde sıkıntı çıktığını gördüm. Uygulamayı kullanırken kimseye zararım olmadığı için sıkıntı çıkmaz umarım sizin açınızdan. Siteye girdiğimde "suspicious phsing" gibi bir şey karşıma çıktı tam hatırlamıyorum. Ne olduğunu az çok bildiğim için siteden çıktım VirusTotal'de tarattığımda ise sonuçlar şu şekildeydi;

Hızlıca ana e-posta adresimin şifresini değiştirdim sizce herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

Not: Ekran görüntüsünün dışında kalan diğer sonuçlar temiz çıktı.
Temiz hocam.
Böyle abuk subuk antivirüslerin sonuçlarına pek güvenmeyin.

Bir Kaspersky eklentisini kurup tarat dosyayı veya neyse. Eger aksi bir şey cikarsa emin olmak için antivirüs programıyla tarat.

Genel olarak hileler false positive çıkabiliyor fakat bu demek olmuyor ki o program veya x bir şey temiz. Programlar gerekli methodlar ile virüsleri gizlenmiş halde paylaşılabiliyor onu bilerek kullanmanızı öneririm. Ekstra olarak Sandboxie uygulaması ile açmayı deneyebilirsiniz.

Genel olarak hileler false positive çıkabiliyor fakat bu demek olmuyor ki o program veya X bir şey temiz. Programlar gerekli methodlar ile virüsleri gizlenmiş halde paylaşılabiliyor onu bilerek kullanmanızı öneririm. Ekstra olarak Sandboxie uygulaması ile açmayı deneyebilirsiniz.

Ya bilgisayar çok da umurumda değil e-postamda çok fazla kişisel bilgi var o yüzden korkuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı