VirusTotal sonuç yorumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emir712

Decapat
Herkese selam. VirüsTotal 'den tarattığım dosyanın sonucu bu şekilde. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Ekran Görüntüsü (5).png
Ekran Görüntüsü (6).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyayı sil bence. Şüphelenip taratmışsın ve birçok antivirüs virüs algılamış. Sence dosya kalmalı mı?

Uzak duruyorsun. Ayrıca tarattığın dosya bu.
1588561776448.png

Internet Download Manager'ı cracklemeye yarayan patchırı taratmışsınız muhtemelen. Forumda korsan program kullanımına izin verilmiyor.

Dosyayı 43 farklı program zararlı bulmuş. Dosyayı bilgisayarınızdan silip bilgisayarınızı antivirüs programı ile taratın.

Cracking programı olarak algılamış normal. Sorun olacağını sanmıyorum.

Sonuç olarak normaldir ilaç kullanıyorsun ne bekliyordun ki. Benim tavsiyem ilacı uygula sonrasinda da PC'yi güzelce tarat gitsin.

Sonuç olarak normaldir ilaç kullanıyorsun ne bekliyordun ki. Benim tavsiyem ilacı uygula sonrasinda da PC'yi güzelce tarat gitsin.
İlaç değildir korsan yazılım. Korsan yazılımlar hiç kullanılmamalı fakat kullanıldıysa ve cihaz enfekte oldu ise yardım etmeye her zaman hazırız.

Internet Download Manager'ı cracklemeye yarayan patchırı taratmışsınız muhtemelen. Forumda korsan program kullanımına izin verilmiyor.

Dosyayı 43 farklı program zararlı bulmuş. Dosyayı bilgisayarınızdan silip bilgisayarınızı antivirüs programı ile taratın.

Hangi programı önerirsiniz?
Hangi programla taratmamı tavsiye edersin?

Israr ile aynı konuyu tekrar açmışsın.

Korsana destek yok. Kilitliyorum. Orada da cevabı yazdım zibilyon tane antivirüs zararlı görmüş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı