İlaç değildir korsan yazılım. Korsan yazılımlar hiç kullanılmamalı fakat kullanıldıysa ve cihaz enfekte oldu ise yardım etmeye her zaman hazırız.Sonuç olarak normaldir ilaç kullanıyorsun ne bekliyordun ki. Benim tavsiyem ilacı uygula sonrasinda da PC'yi güzelce tarat gitsin.
Hangi programı önerirsiniz?Internet Download Manager'ı cracklemeye yarayan patchırı taratmışsınız muhtemelen. Forumda korsan program kullanımına izin verilmiyor.
Dosyayı 43 farklı program zararlı bulmuş. Dosyayı bilgisayarınızdan silip bilgisayarınızı antivirüs programı ile taratın.
Crack dosyaları VirüsTotal sonuçları
Bugün indirip kurduğum crack dosyasını ve geçmişte indirip kurduğum crack dosyalarını VirüsTotal'den taratayım dedim. Sonuçlar birbirine benzer. İçlerinden birisi bu şekilde. Ne yapmalıyım?www.technopat.net
Hangi programla taratmamı tavsiye edersin?Sonuç olarak normaldir ilaç kullanıyorsun ne bekliyordun ki.Benim tavsiyem ilacı uygula sonrasinda da PC'yi güzelce tarat gitsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.