VirusTotal sonuçları normal mi?

Kesin olarak virüs olduğundan emin misin hocam? Skin programı olduğundan dolayı virüs olarak gösteriyor olabilir mi? Injector ile çalışıyor.

Kesin virüstür diyecek kadar bilgi vermiyor ancak T1497 dolayısıyla kesin virüstür diyebiliriz çünkü bu kanıtları gizlemek için kullanılır.

Kesin virüstür diyecek kadar bilgi vermiyor ancak T1497 dolayısıyla kesin virüstür diyebiliriz çünkü bu kanıtları gizlemek için kullanılır.
Peki hocam teşekkürler. Son sorum :D Sadece virüsler için mi kullanılıyor bu T1497 başka amaçla olamaz mı veya yaptığı şeyi göstermek istemiyor olamaz mı? Çok bilmiyorum böyle konuları.

Peki hocam teşekkürler. Son sorum :D Sadece virüsler için mi kullanılıyor bu T1497 başka amaçla olamaz mı veya yaptığı şeyi göstermek istemiyor olamaz mı? Çok bilmiyorum böyle konuları.
Anti hile yazılımları tarafından oyunda hile yapılmaması için kullanılır.

Virüsler tarafından da deneme ortamında anlaşılmaması için kullanılır.

Sanal makinede çalışıp çalışmadığını sorgulamasıdır T1497.

Yani bu program %100 olarak virüs? Aslında az kullanılan uygulamada değil, neyse en iyisi kullanmamak. Teşekkürler.

Hocam yoruyorum fakat ESET'lede taradım o da temiz diyor bu AV'ler kaç yıllık popülerler, neden virüs bulamıyorlar?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı