repcod Femtopat Katılım 11 Ekim 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, bir dosya indireceğim ama indirmeden bir virüs taraması yaptırdım. Böyle bir sonuç çıktı. Sizce virüs mü normal mi?
Merhaba arkadaşlar, bir dosya indireceğim ama indirmeden bir virüs taraması yaptırdım. Böyle bir sonuç çıktı. Sizce virüs mü normal mi?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #2 Kesinlikle virus, hadi adi sani bilinmeyen birkac program uyari verse anlayacagim ama birçok uygulama uyari vermis. Artı 0 Eksi
Kesinlikle virus, hadi adi sani bilinmeyen birkac program uyari verse anlayacagim ama birçok uygulama uyari vermis.
Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Antalya/Muratpaşa 25 Ekim 2022 #3 repcod dedi: Merhaba arkadaşlar, bir dosya indireceğim ama indirmeden bir virüs taraması yaptırdım. Böyle bir sonuç çıktı. Sizce virüs mü normal mi? Eki Görüntüle 1553080 Genişletmek için tıkla... Hocam ben ve Kaspersky bulmuşsa onun virüs olduğu kesindir. Artı 0 Eksi
repcod dedi: Merhaba arkadaşlar, bir dosya indireceğim ama indirmeden bir virüs taraması yaptırdım. Böyle bir sonuç çıktı. Sizce virüs mü normal mi? Eki Görüntüle 1553080 Genişletmek için tıkla... Hocam ben ve Kaspersky bulmuşsa onun virüs olduğu kesindir.
KS KS repcod Femtopat Katılım 11 Ekim 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #4 Hikaru Nakamura dedi: Hocam ben ve Kaspersky bulmuşsa onun virüs olduğu kesindir. Genişletmek için tıkla... Oyun hilesi exesi olduğundan dolayı virüs olarak gösteriliyor olabilir mi peki? Artı 0 Eksi
Hikaru Nakamura dedi: Hocam ben ve Kaspersky bulmuşsa onun virüs olduğu kesindir. Genişletmek için tıkla... Oyun hilesi exesi olduğundan dolayı virüs olarak gösteriliyor olabilir mi peki?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #5 @repcod Trojan diye kipkirmizi sekilde yaziyor, oyun hilesi indireyim derken bilgisayar virus yuvasi olacak. Artı 0 Eksi
@repcod Trojan diye kipkirmizi sekilde yaziyor, oyun hilesi indireyim derken bilgisayar virus yuvasi olacak.
KS KS repcod Femtopat Katılım 11 Ekim 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #6 Umut Nas dedi: @repcod Trojan diye kipkirmizi sekilde yaziyor, oyun hilesi indireyim derken bilgisayar virus yuvasi olacak. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: @repcod Trojan diye kipkirmizi sekilde yaziyor, oyun hilesi indireyim derken bilgisayar virus yuvasi olacak. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun
Akinbey70 Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 544 Çözümler 6 25 Ekim 2022 #7 repcod dedi: Oyun hilesi exesi olduğundan dolayı virüs olarak gösteriliyor olabilir mi peki? Genişletmek için tıkla... Hile ise kesin virüs zaten. Artı 0 Eksi
repcod dedi: Oyun hilesi exesi olduğundan dolayı virüs olarak gösteriliyor olabilir mi peki? Genişletmek için tıkla... Hile ise kesin virüs zaten.